Dinner looking.

Blazer – H&M Man (here), Topp – (Old one), Trousers – Zara (here), Bag – Chanel

Tjoho! Haha alltså, jag hade ju tänkt blogga igår efter jag lagt Ellie. Vaknar istället när Erik kommer hem vid tolv! Så fail.. Kvällarna är heliga när man har barn, då jag har tid att bocka av mycket av mina måsten och istället somnar jag. Idag när hon sov sin dagsnap så hade jag några ärenden så hann inte jobba då heller. Men nu kom Erik hem igen så jag har tid att skriva lite här! Här kommer en middagslook från NYC. Funny fact att jag inte pallade många meter i klackar så hade tagit med mina flipflops, men dessa byxor var så otroligt långa så kunde inte gå. Försökte vika upp men rasade ner hela tiden, slutade med att jag fick göra en svans på båda benen med två hårsnoddar. Det och flip-flops.. Dom som såg mig måste trott att jag hade noll koll. Haha!

Hi guys! My plan was to blog after Ellie was about to sleep yesterday but I did fall asleep too.. Woke up when Erik got home around midnight, so fail. The evenings while your baby is asleep is everything so I was so mad at myself. Well Erik just got home so now I got some time by the computer. Here is a dinnerlook from NYC. Funny fact that I didn’t stand to walk in the shoes so I brought some flipflops. They trousers were waaaay to long though so I tried to fold them up, but they just kept on falling down. So I ended up with a tail on each of my legs (had some scrunchies in my bag). That and flipflops.. They must have thought I was crazy, lol.

4 Responses to “Dinner looking.”

 • Vs says:

  Du är grym Victoria, väntar barn och du är en motiverande mamma. Gillar dina varierande inlägg, läser dina kommentarer ibland och ser oftast bara negativa påhopp, blir så ledsen, men de är inget att bry sig om, haters Gonna hate, så kommer de alltid att vara. Skulle din blogg inte intressera dom skulle dom ju inte ens vara här.
  Keep up the good work

 • Marie says:

  haha love the story behind this outfit 😀
  cool that you share it with us

  just one question or tip for next time. just put the hairbands around your ankle (like you would have them around your arm or smth) and then fold the pants inwards into the hairband. do you know what i mean? looks then kinda like those pants that have a gummiband at the end of the leg. better option than a tail i guess?

 • Maria says:

  *rubber band 😀 (not gummi band)

 • Julia says:

  Förstår verkligen vad du menar med att kvällarna är värdefulla. För mig handlar det om att få dricka te och se på tv-serier ifred 😅
  Men… om du somnade behövde säkert kroppen lite vila. Vi finns ju kvar här! Ingen stress 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *