The best silver product for my hair

Find it here (adlink)


Skrev om denna
produkt på min story igår men tänkte att jag kan skriva om den här också! Detta är alltså inget samarbete. Som jag letat i flera år efter den perfekta silver-produkten! Jag har väldigt gult hår i grunden så jag behöver verkligen en produkt mellan mina frisörbesök. Jag gillar generellt inte silverschampo då jag tycker det torkar ut håret så otroligt mycket (får typ svinto) och de inpackningar jag hittat har antingen gjort det dassigt, inte gett något resultat alls, eller alldeles för mycket. Men nu så! Denna mask återfuktar och ger enligt mig den perfekta tonen. Tar bort det gula, utan att göra håret torrt och för kallt. Jag har i den 5 minuter och då får jag precis den effekt jag vill ha. Svårt att fånga på bild men tycker ändå att jag fick till det på bilden. TIPS!

I made a story about this product on Instagram yesterday but I thought I could write about it here too. So this is not a collab! I’ve been looking for the perfect silver-product for years. In general I don’t like silver shampoo because I think it dries out my hair so much and the masks that I found either make it too cool or no result at all. But now! This mask moisturizes and gives the perfect tone. Take away the yellowness without making it dry our too cold. I leave it in for 5 minutes and then I get the exact effect that I want.

5 Responses to “The best silver product for my hair”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *