Last Day In NYC

Sista dagen passade vi på att göra sånt där vi älskar en sista gång, haha. Bland annat att ta en promenad till Doughnut plant för deras vanilla bean igen! ÄLSKAR.

The last day we did the things we love one last time, lol. One of them was to walk to Doughnut plant for their vanilla bean donut, LOVE it.

Vi fick sen check-out så Ellie skulle få ta sin dagsnap i sängen och vara bra utvilad inför resan. Så tacksamt! Så här låg hon och sov över två timmar innan vi checkade ut och gjorde oss redo för 35 grader utomhus innan taxin till flyget skulle gå runt 19.

We got a late check-out so Ellie could take her nap on the bad and be well rested before the trip. So thankful! So here she slept over two hours before we checked out and made us ready for 35 celsius outside before the taxi left for the airport around 7.

Jag tog på mig träningskläder igen och det var så extremt varmt att vi var tvungen att leta kylan, så det fick bli lite shopping. Rätt passande då vi knappt varit inne i några butiker under resan!

I took my work out wear on again and it was so hot that we had to search to the cold, so we had some shopping done. It was nice though, because we haven’t had time for almost any shopping.

Jag hittade dessa skor på Dr.Martens. En modell av mina absoluta favoritskor, mina älskade Jadon men här helt i svart. Så jäkla snygga! Hade redan övervikt så var inte läge att köpa där, men kommer absolut beställa.

I found these shoes at Dr.Martens. A model of my absolute favorite shoe, Jadon but here in all black. SO damn nice. I already had too heavy luggage so I couldn’t buy them but will order them for sure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *