Comfy clothing

Adlinks: Shoes – Adidas (here), Jeans – Zara (here), Cardigan – Nasty Gal (here), Bag – Prada (Vintage)


En avslappnad look
från NYC! Bästa köpet på länge är dessa skor också, haft dem så mycket nu när vi gått runt massa. I alla fall, vi kom hem igår mitt på dagen och jag var så extremt trött efter att knappt sovit någonting på nattflygningen. Men kändes ändå viktigast att Ellie fick sova! Direkt efter det hade jag en sak bokad i stan inför samarbetet med GAB och sedan gick vi på en visning av en lägenhet som vi inte gillade. Ville BARA sova men vi höll oss uppe till 7-8 men sen ville Ellie vakna vid 23, åh herre vad döda vi var. Vet inte vad som hände men grävde fram ipaden och gav den till henne, vaknade då och då av att Ellie la den i våra ansikten typ. Sen vid halv två gjorde vi välling, bytte blöja och så somnade hon och sov till 10. Så ändå ok!

/ An relaxed look from New York. Best buy ever was these jeans and these shoes for sure! 

3 Responses to “Comfy clothing”

  • Helene says:

    Hej Victoria! Jag lyssnade precis på det senaste poddavsnittet där du berättade om huset ni hade tittat på och att området inte kändes trevligt. Jag är uppvuxen i ett villaområde och förstod inte som liten hur bra jag faktiskt hade det. Det var först som tonåring när jag besökte min pojkvän som bodde i ett mer “oroligt” område som jag insåg hur stor skillnaden kan vara. Jag växte upp i Ensta som ligger i Täby och det kan jag verkligen rekommendera. Det är lugnt med mycket barnfamiljer, nära till dagis, skolor, gymnasier och Täby Centrum. Till Stockholm tar man sig med tex roslagsbanan och sedan tunnelbanan. Viggbyholm och Näsby Park som också ligger i Täby har många hus med utsikt mot vattnet.

  • Ria says:

    You look so good!

    xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *