Slouchy slouchy

Jeans – Zara (here), Shoes – Tony Bianco (here), Belt – Ralph Lauren, Top – Totéme (here), Blazer – Storets (old)

Här kommer en av mina favoritlooks från veckan! Jag älskar, älskar, älskar dessa jeans som ni kanske sett vid det här laget, haha. Så perfekta! Så less på tighta mom-jeans för stunden, så kändes kul med något lite lösare. Gud vad jag avskyr jetlag förresten! Jag gillar rutiner när jag är hemma och dom blir verkligen så störda av denna jetlag. Kunde aldrig somna igårnatt, MEN Ellie sov i 14 timmar så vi alla vaknade kl 11… Ställde ingen klocka då jag trodde hon skulle väcka oss runt 8-9, haha. Idag har jag spelat in ett samarbete, varit på Idas lanseringsevent av hennes nya hårprodukter och sedan en lägenhetsvisning. Gillade den!!! Så får se. Bilder från dagen kommer imorgon <3 Kram!

Here comes one of my favorite looks from the week! I love, love, love these jeans like you may have noticed by now, lol. So perfect! I’m a bit tired of the classic tight mom-jeans right now so it’s nice with this fit instead. And god I hate jetlag, I love routines while I’m home and they got so destroyed with this jetlag. I couldn’t fall asleep last night but Ellie did sleep for 14 hours so we all woke up at 11 this morning, lol. Didn’t set an alarm because I thought she would take us up around 8-9, lol. Today I recorded a collaboration, been to a launch event and looked at an aparment. Really liked it! Pictures from the day comes tomorrow. Xx

7 Responses to “Slouchy slouchy”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *