Summer House Life.

This is where we have been hanging out the last 12 days – Mum’s summer house.

Outdoor showers. SO refreshing!

Down by the dock, Ellie showing her happy face, lol.

Breakfast outside in the morning sun.

 

ÅH vilken härlig “semester” jag unnat mig. Fyfan vad skönt det kan va att bara tillåta sig själv att bara vara.  Vi tog med alla våra saker och “flyttade in” i lillstugan bredvid stugan för en vecka sedan och det var så himla skönt. Slippa flänga fram och tillbaka, speciellt för Ellie. Där och då bestämde jag mig för att känna noll måsten och noll stress över jobb. Grabbarna hjälpte till och byggde en ny loftstuga på gården och vi morsor hängde med barnen. Erik åkte dessutom på jobb i Manchester ons-tors så veckan flög verkligen förbi. Vi hade planerat att åka hem torsdag, men nu får vi se med vädret om vi kanske stannar lite extra 🙂 Vi njuter av sommaren! Hoppas ni gör det med <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *