Airport Bathroom Selfie

Bathroom Selfie at the Airport in my hometown


Så, nu tar
denna gumma semester. Checkar ut. Det har ju varit lite glesare uppdatering här ett tag pga semestertider so you know the drill. Kommer bara uppdatera mina medier för att det är kul, inte på grund av måsten. Så antingen hörs vi lite mindre, eller kanske ännu mer! Men mentalt vill jag känna noll stress. Vi landade i Umeå igår och bestämde att nu är det semestertider för min lilla familj.. tills Erik fick jobb i London på onsdag. Haha! Aja, what to do. Jag tar semester i alla fall. PUSS

So, now I’m off for some real vacation. Checking out. Well… I checked out from here already so you know the drill. Maybe I’ll update more, or maybe less. We’ll see! I’m gonna do it because I want to, not because I need. Mentally I want to feel no stress. We landed in our hometown yesterday and said, now It’s a real vacation for our little family. Until Erik got a job in London on Wednesday, lol. However I take vacation! Xx

15 Responses to “Airport Bathroom Selfie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *