Laneige Sleeping Care

“Lip Sleeping Mask” & “Water Sleeping Mask”

 

Har ni hört talas om Laneige? Det hade inte jag för två veckor sedan. Läste ett tips om masken och kände att oj, denna vill jag verkligen testa. Läste lite mer om märket generellt! Laneige är koreansk hudvård, vilken fascinerar mig så mycket. Framförallt när det kommer till fuktgivande produkter! I alla fall så testade jag masken och fick som råd att använda den fulla vanliga rutinen för att avsluta med denna (alltså inte ersätta denna mot din nattkräm/fuktkräm), då denna ska sluta in all fukt. Och WOW, älskar den. La upp den på min story på Instagram och har nog aldrig fått så många tips samtidigt om en produkt såsom jag fick om deras Lip Sleeping Mask. Alltså en läppmask man lägger på innan läggdags. Denna är fylld med bland annat Vitamin C (min favorit “vitamin” i hudvård) och luktar förövrigt så sjukt gott! Jag köpte båda produkterna på Sephora.

Have you hear about Laneige? I hadn’t for two weeks ago. I hear about the mask and felt like, oh, I need to try that one. Read about the brand more generally, it’s a korean skincare brand which always have fascinated me, especially when it comes to moisturizing products. However, I tested the mask and loved it. Told about it om my stories and I don’t think I ever got so many tips at the same time ever, that I had to try their lipmask. Said and done! I bought it today and I’m so excited to try it out. It smells amazing and it’s filled with my favorite vitamin when it comes to skincare, Vitamin C.

1 Response to “Laneige Sleeping Care”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *