+/- W.26

Jag har haft en så himla rolig helg! Några tjejkompisar från Umeå var här över helgen så vi har ätit gott, dansat till på tok för sent och druckit bubbel i solen. En av restaurangerna vi besökte var Tako, jag har bara varit där för deras lunch innan, också bra MEN wow deras kvällsmeny är helt galen. Vi var så många så vi bad köket välja! Jag har redan cravings över deras Edamame, Tuna tartare & Queen Mussle. Ni måste testa!

Påtal om restauranger så blev det rökförbud på bland annat uteserveringar IDAG. Så jävla bra! Ni som röker borde kika upp vart ni inte får röka, det var fler ställen än jag trodde. Och ni som stör er på rök kan kika var ni har lagen med er på er sida att säga till. Står bland annat lite här.

Vi har verkligen utnyttjat denna sommaren till fullo hittills. Hade varit skönt med bil vissa gånger, så vi kanske får lösa det. I alla fall någon vecka! Men man har lärt sig att man inte ska skjuta upp saker till “senare i sommar” utan ta tag i saker man vill göra på en gång.

Love Island UK! Är och förblir något jag förknippar med sommaren. Så himla glad att det släpptes en ny säsong idag(!)

 

Jag vet att man inte ska tänka så, men sommaren går sååååå fort. Herregud! Juni är redan över. Det stressar mig! Men det glädjer mig också att vi inte har så mycket inplanerat så inget som “stressar” mig så.

Ellie har börjat drömma så mycket mardrömmar. Hon har aldrig varit ett barn som vaknat upp och gråtit. Men på slutet har hon vaknat och verkligen skrik/gråtit! Hon har också börjat bli ledsen när det är dags att sova så det känns som att hon är orolig över något. Svårt att sätta fingret på, men det går i alla fall bättre när vi sover i samma säng.

Alltså man är ju så konstig, men nu när det varit sol och varmt så länge så har jag typ blivit less på värmen? Så hemskt. Men det ska regna lite nu och det ser jag faktiskt fram emot, haha. Det jag menar med bil, att det hade varit skönt att kunna köra till någon strand etc. Lite för varmt för parken nu!

Ligger verkligen på minus på sömnfronten denna helg och imorse hade vi städ kl 8. Kändes så drygt men ändå värt att få det städat! Så klev upp tidigt, plockade undan, packade vagnen, behövde väcka Ellie (hon ville ha sovmorgon imorse såklart..) och när den var lite över åtta upptäckte Erik att det var nästa månad….

6 Responses to “+/- W.26”

 • Paula says:

  Jaa nog är sommaren urskön. 🙂
  Var ser du Love Island UK? Älskade den säsongen med Mike, Chris och Amber. Visst är Chris en riktig godbit? Hehe.

 • Rebecka says:

  Så sjukt att ni verkar ha sån värme, jag fattar INGENTING av vad ni pratar om! Längre upp i norr har vi kyla, 14 grader och regn, regn och åter regn… Ingen sommarvärme alls hittills förutom någon enstaka dag 🙁 Deppigt värre… Och knäppt att det kan diffa så mycket i landet!

 • Emmy says:

  Håller med föregående kommentar, här i Västernorrland har det knappt varit någon sommar hittills. Såå avis på er som bor där nere!

 • B says:

  Hej!
  Reagerade direkt på de du skrev om ellie o hennes sömn problem. Brukar inte kommentera på bloggar men gör de denna gången. Min son o ellie e typ lika gamla. Han har sovit JÄTTE oroligt förra veckan. Precis som ellie vaknar upp o skriker o e helt otröstlig. O när han ska lägga sig såg man paniken i ögonen… detta har pågått i ngr veckor. Men förra veckan va aså katastrof… de va såååå synd om honom. Detta ledde ju till en skit kinkig unge på dagarna! MEN nu senaste 2-3 nätterna ha han sovit som vanligt. O lägger man honom så somnar han som vanligt igen. Lite extra närhetskrävande på dagarna (brukar inte va de annars). Men som du skriver , undra om de e oroliga för ngt? För ngt verkar ju hända…
  kram

 • Kristina says:

  Min son är jämnårig med Ellie och han betedde sig likadant förra veckan också!😱! Han har ALDRIG varit nåt svårt barn att söva, men förra veckan var det skrik, gråt, brottning och en kamp att få honom att slappna av och komma till ro. Trodde det var för att vi nyss flyttat, men sen hittade jag att små barns separationsångest är som värst mellan 12-18 månaders ålder..🙄 Sen några dagar tillbaka är det bättre igen, som vanlig igen nöstan varje kväll:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *