Thursday

Hade en sån härlig dag igår! Beställde dessa shorts förra veckan och testade dem igår och kände att dessa kommer jag bo i. Lite oklart väder igår men detta blev perfekt att varva med jacka på och av var 10:e minut, haha.

Först skulle Erik hämta ut linser på Fridhemsplan, så vi passade på att ta en lunch på Café Fix tror jag det heter. Supergott! Jag tog risotto och Erik hälsotallrik.

Har jag inte världens finaste man så säg! Tänk att jag hittat den person jag ska leva med i resten av mitt liv och att det blev den bästa av dom alla.

Efter vi ätit lunch gick jag och Alex och mötte upp Sanne med alla barnen. Satte oss i en park någon timme eller två! Sen kom Erik hem med bullar från lillebrors(!!!!). Dom har lite olika bakelser så jag skrek typ när han kom hem med krämbullen. SÅ jävla god. Sen avslutade vi kvällen med att äta middag ute, Alex, Erik, jag och lillebror william som är här i helgen! Mys.

13 Responses to “Thursday”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *