New In: Basics

This post contain adlinks

Joggers – Topshop (here), Underwear – Weekday (here), Jeans – Wrangler (here), Shirt – Topshop (here)

Här är lite basics jag beställt på senaste! Min vän Madde hade dessa joggers från Topshop och dom så så perfekta ut, jag älskar ju gråa joggers. Vitt ribbat håller mig varmt om hjärtat och jag älskar att bara gå runt i underkläder hemma när det är varmt och sommar, haha (plus sova i allmänt). Tyckte dessa mom-jeans såg så fina ut, lite vintage-känsla med wrangler-märket sådär. Bästa är att dom är så höga att dem går över naveln, så man kan ha korta toppar till (gillar inte att visa naveln i kläder). Och denna skjorta fick slinka med när jag ändå beställde från Topshop! Köpte den i största storleken och minsta. Ville ha en riktigt oversized skjort-klänning i sommar.

Here is some basics that I’ve been ordering! My friend Madde had these joggers from Topshop and they looked sooo good! And I’m obsessed with gray joggers for the moment so. White and ribbed is my all time fave and now when it’s summer I love to walk around home in just underwear because It’s so damn hot (and sleep in). I thought these Wrangler jeans had such a vintage-vibe over them and the best part is that they are so high so they hide the belly button, so you can match them with shorter tops (I don’t feel comfortable wearing low trousers and cropped tops). And I order the shirt in the smallest and biggest size. I wanted a really oversized shirt-dress this summer. 

4 Responses to “New In: Basics”

 • lissel says:

  Måste beställa nya mjukisar, jättestora i storlek ju men min pojkvän fick dom haha 🙌🏼

  • J says:

   Åh, vilken storlek beställde du som var för stor? Jag brukar ha 36 i kläder och är 164cm. Tänkte köpa mjukisarna i S men kommer de va super stora tror du?

 • Tiffany says:

  Älskar när du tipsar om kläder och stiltips!! Wowowow vad man älskar din blogg

 • Amanda says:

  ßåg kommentaren Ang Ellies utseende och blev så fruktansvärt arg. Man ska aldrig kommentera elakt om någons utseende men att uttrycka sig så om ett barn är under all kritik. Skiter i om människan mår dåligt. Det är inte okej. Så äckligt beteende! Alltså det gjorde så ont i mitt hjärta när jag hörde om det så förstår att det måste ha varit hemskt att höra. Men Ellie är jätte fin och jag hoppas att det aldrig kommer hända dig igen.

  Massa kramar och älskar att lyssna på eran podd. Vi har samma humor hahaha ❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *