Midsummer

Some pictures we took before we got out for a picknick

 

Jag hade tagit superfina bilder på Ellie, men känner faktiskt inte alls för att visa dem just nu. Så det fick bli dessa där hennes ansikte inte syns. Om någon av er missat min story så fick jag en extremt hemsk kommentar om Ellies utseende häromdagen och det fick mig att ifrågasätta väldigt mycket. Så just nu känner jag inte alls för att visa Ellies fantastiskt fina ansikte för de hemska människorna som väljer att se ett barn på det sättet.

I alla fall var vår midsommar supermysig. Vi åkte på picknick i Hagaparken med Alex, hennes kille och hans vänner. Stannade tills barnen skulle sova, så åkte vi hem, la dem i vagnen och så gick vi ut och åt! Så mysigt. Lou har ju haft så svårt med att sova i vagn så det var första gången vi var ute och åt “utan barn”. Vi körde faktiskt favorit i repris redan igår, haha!

32 Responses to “Midsummer”

 • L says:

  Ellie är så fin och söt! <3

 • Linn says:

  Så himla sjukt med såna där kommentarer, som dessutom inte alls stämmer. Offentlighetens baksida antar jag. Ellie är verkligen så himla jättesöt! 😍❤️

 • Andrea says:

  Usch för sånt beteende!! Ellie är världens sötaste lilla tjej! Och ni verkar vara en så fin familj <3 kramar!!

 • Lisa says:

  Ellie är den gulligaste lilla tjejen ❤️

 • Ida says:

  Finaste tjejen ❤️

 • E says:

  Söta lilla hjärtat Ellie<3

 • ANNAWII says:

  Hon är så fin och förstår dig! Det finns så sjuka människor och helt ärligt tror jag det handlar om avundsjuka och ett sätt att ”komma åt dig”. Stor kram

 • Natalie says:

  Såg detta, blev extremt chockad och förvånad. Förstår dig tillfullo men vill bara säga (fast du redan vet såklart) att Ellie är helt fantastiskt söt. Jag smälter så fort jag ser er fina lilla tjej och hon förtjänade inte det där! Kommentaren var såå elak och vidrig och mitt mammahjärta blödde lite grann, blev så arg. Vilka svin det finns ❤️

 • Selina says:

  Du är så otroligt vacker, alltså SÅ vacker!!! Och din dotter är en riktig solstråle, hon är så fin och jag är så säker på att de är den tyvärr vanliga avundsjukan som får folk att känna sig tvingade att trycka ur sig saker för att höja sig själva, oavsett så är det hjärtekrossande att ens någon av nån anledning ens yttrar sig om ett BARNS yttre, så himla sjukt och blir genuint ledsen av hur elaka personer det finns

 • Vivian says:

  Alltså vackraste finaste ELLIE!! <3
  Måste bara säga fyfan vad vidrig kommentar helt jävla sjukt, vad är det för människa som känner att den måste trycka ner ett underbart litet barn ?!? Styrkekramar och kärlek till dig Vickan och familjen<333

 • Amanda says:

  Människor är hemska. Ellie är så himla söt😊🌸

 • Julia says:

  Er dotter är jättevacker. All kärlek!

 • Johanna says:

  Er tjej är så himla fin, söt, gullig ja allt och ingen har rätt att säga något annat!!

 • Anna says:

  Såg på din stort och blev alldeles gråtig, det finns verkligen VIDRIGA människor. Pinsamt och äckligt beteende, avundsjuka i sin absolut fulaste form. Ellie är en alldeles perfekt tjej, så vacker. Nä, skämmes tamefan – till dig som skrev detta. Och kramar till er ❤️

 • Stina says:

  Ingen aning vad personen skrivit men antar att det var något väldigt vidrigt och ofräscht, att kritisera någons utseende, framförallt ett barns (?!) är ju verkligen inte friskt. Och även om det spelar noll roll hur Ellie ser ut vill jag ändå verkligen säga att hon är så sjukt jäkla söt?? Tänker på det varje gång jag går in på din blogg! Och inte så konstigt med tanke på hennes två vackra föräldrar hehe. Noll sanning i personens ord, massa kramar till er!

 • Lina says:

  Såg det du la upp på din instastory och blev helt ställd, att människor kan vara så vidriga.. inte nog för att man lämnar en dum kommentar utan en dum kommentar om ett barn dessutom, är bara helt sjuk och man undrar vart världen är påväg. Ni verkar vara en så fin familj, så trygga och roliga föräldrar och en så underbar liten tjej. Älskar att följa både din blogg och instagram och framförallt PODD! Ni är verkligen golas och sprider så mycket glädje och inspiration. Fina ni!

 • Rebecca Barck says:

  Ellie är så otroligt söt och fin! Fyfan för såna människor som skriver så, kan inte förstå att man tar tiden att skriva så sjukt elaka saker. All kärlek till dig och din familj!

 • Julia says:

  Helt sinnessjukt att någon faktiskt väljer att uttrycka sig så om någon annans barn. Vad är det för fel på människor?!?! Ellie är hur söt som helst, en sån fin liten tjej. Lyssna inte på idioter som säger annat!!

 • Izikova says:

  Such a sweet family! <3

 • Emelie says:

  Vad man än tycker så fattar jag inte hur man kan välja att skriva en sån sak. Den personen kan ju aldrig ha hört yttrycket: Har du inget snäll att säga så var tyst. Personen som skrev så måste ha ett riktigt fult hjärta för annars skulle den aldrig ha skrivit så.
  Hoppas du inte påverkas för mycket av den vidriga människan för Ellie är supersöt och det är så kul att se henne bli större och utvecklas efter att ha fått se henne från början.
  Men samtidigt så fattar man ju att du måste göra det som känns rätt för dig/er <3

 • Louise says:

  Ellie är hur fin och gullig som helst!

 • Isa says:

  Ellie är supersöt och är lik både dig och din kille! Hon ser så nöjd och glad ut:)

 • Anna says:

  Jättebra att du lade upp den sjuka kommentaren och belyser detta här också tycker jag. Det får vara slut med att folk tror att de kan bete sig på det här vidriga sättet på nätet?! Det funkar inte att man inte låtsas om dom dåliga/elaka kommentarena – dom måste upp till ytan så att en förändring kan ske!
  All kärlek till er och till världen FINASTE Ellie vars charmiga gulliga ansikte har lyst upp din blogg och dina kanaler sen hon kom till världen! <3

 • Matilda says:

  Ellie är absolut bland det finaste jag sett <3

 • Fanny says:

  Hej!! Jag vet inte vad det stod i kommentaren men jag vill att du ska veta att Ellie är något av det sötaste jag någonsin sätt, alltid tyckt det. Varenda gång jag ser henne önskar jag lite att om jag får en dotter så vill jag att hon ska vara så glad och vacker som Ellie. Jag kommenterar aldrig på bloggar men ibland som nu händer det att jag gör. Det spelar egentligen ingen roll ifall Ellie är världens gulligaste tjej (som hon är) eller om hon skulle ha tre huvuden och 6 röda ögon, MAN SKRIVER INTE SÅ. Du får tänka att den person mår förmodligen inte särskilt bra.. Men iallafall, kärlek till dig och din familj!! ❤️

 • Ida says:

  Hej Victoria! Ville bara flika in och säga att du och din lilla familj känns som en så satans fin trio på alla sätt och vis. Ni verkar ha det så himla bra ihop, du och din kille känns som helt fantastiska föräldrar till världens gulligaste Ellie! Som om inte det vore nog så känns DU som en så otroligt fin, genuin och jordnära människa. Lyssnar jämnt på din och Alex podd och blir så himla inspirerad av ert sätt att bete er mot varandra, mot er själva och mot människor omkring er. Känns som så otroligt fina människor!

 • Andrea says:

  Inte okej! Ellie har superhärlig energi och jag brukar berätta för min man vad du har berättat att hon hittat på, och vilket yrväder av bus hon verkar vara. Precis som barn ska vara 🙂 Det finns inget ont att säga om barn, eller Ellie!
  Bara kärlek till er <3

 • Anna says:

  Ellie är världens finaste lilla tjej och den person som sagt något elakt har stora problem med sig själv. Kram till er❤️❤️❤️

 • Jennie says:

  Usch så hemskt, vidriga människor det finns! Du behöver inte ta åt dig, de är avundsjuka. Men att påpeka ett barns utseende, ja då har man gått för långt. Jag tycker er dotter är underbart söt och fin! Kram❤️

 • Josefine says:

  Ellie är en otroligt söt flicka som kommer bli lika vacker som sin mamma! Alla barn är fina. Mvh upprörd förskollärare <3

 • Elisabeth Lindqvist says:

  Så förfärligt! Vad arg och ledsen jag blir. Hur kan man yttra sig om ett barns utseende? Och så söt E är blir man ju ännu mer förvånad?? / Kram till er båda – eller alla tre. <3

 • Michaela says:

  Så fruktansvärt att vissa troll ska få dig att inte vilja visa Ellies ansikte, hon är ju så sjukt söt! Men förstår att du inte vill efter den kommentaren. Kärlek <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *