New Beauty Favorite: Ole Henriksen C-Rush

This post contain Adlinks 

Ole Henriksen “C-rush” – Find it here

 

Hade egentligen planerat en post med min nya skönhetsrutin och alla nya produkter. Men igår vaknade jag upp krasslig och på eftermiddagen var jag sjuk, på kvällen jättesjuk och imorse kan jag inte beskriva. Så just nu orkar jag inte med några rutiner över huvudtaget! Men jag fotade av denna produkt förut så ska skriva lite om den. Pratade om den i podden också! Det är en produkt som jag fick en wow-känsla av direkt. C-vitamin boost deluxe och det känns som man dränker sin hud i fukt och får sånt glow utan att man känner sig klibbig. Den smälter in ba! Innehåller hyaluronsyra och kollagen. Luktar extremt fräscht också! Varför har jag inte boostat min hy med c-vitamin innan?!

Actually planned to make a post with my new beauty routine and all new products. But I’m so sick that I don’t even wanna think about routines. But I did take a photo on this product before the weekend so I’ll tell you more about it. It’s a products that gave me a wow-feeling right away. C-vitamine boost deluxe and it feels like you’re drowning your skin in moisture and you get such a glow without feeling sticky. It melts in your skin and smells super fresh! Why haven’t a boosted my skin with c-vitamin before?

2 Responses to “New Beauty Favorite: Ole Henriksen C-Rush”

 • lissel says:

  Oh fått massa nya produkter men ingenting verkar funka för mitt ansikte just nu! Suck….. tänker att det är hormonerna nu efter graviditeten som spökar.. Hoppas sommar och sol gör susen !!
  Hoppas du blir frisk snart 👏🏼♥️

 • Sandra says:

  Hej Victoria,

  Skulle du kunna ge en uppdatering för den/de krämer du använt för överläppen och pigmentering, eller om du hittat något annat sätt att motverka det? Har också råkat ut för det och får paaaannnnee :'(((((!

  Tack på förhand!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *