Checking in: Ostuni

At our hotel here in Ostuni

När man är bortrest gör man som mest, men har också minst tid att dela med sig av det, haha. Igår reste vi i alla fall hela dagen och jag hade packat en väska med all Ellies mat, ersättning, välling, mellanmål, gröt, nappar, flaskor, ja – you name it, för att ha med på planet. Tog för givet att man inte ska behöva riskera att all mat försvinner när man ska iväg, men icket. Den behövdes checkas in! Stod vid disken och sa oj, hade ingen aning, att jag som sagt tog för givet att man inte skulle checka in barnmat om väskan skulle försvinna. SJÄLVKLART försvinner just den väskan! Hade jag haft koll hade vi såklart delat ut maten i olika väskor. Sedan är självklart servicen värdelös på flygplatsens lost&found, så dom kan inte ens säga var väskan är. Den skulle kommit idag men nej “vi hör av oss om den kommer”. Så frustrerande.. I alla fall fått jättebra hjälp på Instagram var vi kan hitta det bästa.

Älskar i alla fall detta ställe lika mycket som förra gången och vi har haft en jättemysig dag <3 Kram!

7 Responses to “Checking in: Ostuni”

 • Kim says:

  Var har du köpt din bikini? Tycker alltid att svarta badkläder är så himla glansiga och skumma up close men denna ser ju liksom matt och fin ut i färgen. Är den så irl?

 • lissel says:

  Fy vad segt! 🙈 men ser iaf väääldigt härligt ut!!😍😍

 • Mjölk2 says:

  Hej! Kan inte du tips om fina koftor och kavajer att ha över toppar? Tycker det är så svårt att hitta.

 • Klara says:

  Hej! Efterlyser lite mer guider till resmålen ni åker till! Där ni är nu, vilken stad flyger ni till och hur tar man sig till hotell osv? Tips på matställen!

 • Felicia says:

  Men så konstigt, jobbar på flygplats och just barnmat är en av undantagen då det kommer till vätskor. Det får man ta med i handbagaget eftersom det finns speciella maskiner som kan kontrollera innehållet…
  Så där gjorde nog personen du mötte tyvärr ett misstag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *