+/- W.19

Jag älskar verkligen att Ellie är så stor nu. Blir så glad varje dag av hennes utveckling. Vi samsover ju och varje morgon klappar hon försiktigt på en så man vaknar, sen lägger hon sig på en och ger en gosig kram/puss och så gör hon samma sak med den andra. Lyckan alltså.

Jag ser så mycket fram emot sommaren. Satt och kollade stugor igår att hyra och hittade en rätt nära Eriks släkt så det blir perfekt! Erik ville kunna fiska och jag ville ha en brygga så jag kan bada. Så mysigt! Längtar.

Egentligen ett minus men vänder det till ett plus. Ellie har fyra tänder på G och det är så jobbigt varje gång hon får tänder men efter dessa så är det inte så många kvar, äntligen över snart. Så hoppas typ att alla bara kommer ut NU så vi slipper detta.

Ska jag vara ärlig så har jag inte så många plus denna vecka, vill skriva att jag är så taggad på Italien men väderprognosen gör mig bara irriterad. Inte alls haft tur med vädret nu när vi varit hemma så nu vill jag ha värme och sol.

Varit SÅ understimulerad dom senaste dagarna. Skrev ju att jag i princip haft noll energi i veckan, plus sjukt barn så har inte kunnat göra så mycket. Så nu i helgen kände vi att vi behövde hitta på något, men vi umgås ju inte med så många här i Stockholm sen vi fick bebis så vi spaceade till det med en film igår 😉 Vi båda skrattade och bara.. vad gör vi här ens, haha.

Ellie är inne i en fas där “raseriutbrott” är vanliga och jotack. Hon har blivit lite personlighetsförändrad och lugna och snälla Ellie får sina utbrott med jämna mellanrum. Hoppas det bara är en fas, haha. Det demonstreras, kastas grejer och slåss ibland.

Som sagt så ska vi ju till Italien på tisdag och nu verkar det dragit in ett oväder just dom dagarna vi ska bo på ett fint hotell i vår favoritdel i Puglia. Sånt är så jävla typiskt. Hoppas det släpper! Annars kommer jag vara så bitter. Ofta det regnar en hel vecka i Italien i slutet av maj..

Inget stort minus mer en rolig grej, Ellie badar typ varje morgon och igår hade vi glömt tömma hennes balja. Så när Erik var hemma med henne så hade han inte stängt dörren, så hittar han henne i badbaljan MED kläder på.

4 Responses to “+/- W.19”

 • lissel says:

  Mysigt med stuga! 😍 och er lilla tjej är bedårande!!

 • Lovisa says:

  Hej, är du någonsin sugen på att flytta tillbaka till Umeå? Jag ska snart själv ha barn och tycker livet i Stockholm känns så stressigt och tänker om jag kommer sakna närheten till familjen… (är inte från Stockholm men bor här nu).

  Kram och tack för en jättebra och genuin blogg!

 • Elin says:

  I senaste podden när du pratade om att ni äter enligt tallriksmodellen, och sen när du började säga ”men på helgerna äter vi…” så trodde jag att du skulle avsluta meningen med att säga ”kebabtallriksmodellen” 😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *