First days in Ostuni

Haha, tyckte denna bild var så rolig. Lagom stressade för en bild och jag väljer att dra världens smize rakt in i kameran. Erik kollar på mig och bara “vad gör du”, hahah. Ser i alla fall glad ut och jag är så glad för att vara här.

I think this picture is so funny. Pretty stressed to take a picture and I choose to look in the camera and give the biggest smize, Erik looking at me like “what are you doing”, haha. At least I look happy and I’m happy to be here.

Igår var det riktigt grått så vi gick bland annat på torget för en glass! Ett måste i Italien. Minns förra gången hann jag knappt ut med glassen från kiosken innan den smält, så tyckte faktiskt det var mer nice nu, haha.

Yesterday it was really grey outside so we went to the market and got some ice cream, a have to in Italy. I remember the last time we were here, the ice cream melted before I even got out from store. So I actually prefer ice cream when it’s not too hot!

Tyckte Ellie var så söt här. Syns inte på bild men det är Apelsiner i träden så “plocka” apelsiner blev den dagens syssla, haha.
Ellie is so damn cute here. You can’t tell by the picture but it’s oranges in the trees. She thought it was so fun to “pick” oranges.

Alla gränder här är så extremt fina. Det är sådant lugn också, älskar verkligen detta ställe!
All the corners here is so nice. It’s such a peaceful place, love it.

5 Responses to “First days in Ostuni”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *