Creamy Fajita Pasta In 10 minutes

Det här  mina vänner är så jäkla enkelt och så sjukt gott! Fick receptet från vår poddgrupp på Facebook och var tvungen att testa. Det har blivit en liten standard-rätt här hemma då det är sjukt gott och är klart på samma tid som pastan ska koka i princip. Förra gången slängde jag även ner lite grillad kyckling i såsen och det blev succé! Funkar utan persilja också. Blir riktigt krämig och bäst av allt är att doppa vitlöksbrödet i såsen! Besatt av de frysta vitlöksbröden man bara värmer upp i ugnen.

/ This my friends is the most easy recipe but insanely good! Got the recipe from our podcast group on facebook and I had to try it. Since then it’s been a standard dish at home, taste so good and it’s superquick. Last time I added some grilled chicken in the sauce too and It tasted so nice. Works without parsley too! Best thing is to dip the garlic bread in the sauce!


Du behöver:
You need:

250 g valfri pasta
250 g pasta of your choice
1 påse fajitaskrydda
1 fajitas mix
5 dl vispgrädde
5 dl cream
1 kruka persilja (valfritt)
1 pot parsley (optionally)
1/2 grillad kyckling (valfritt)
1/2 grilled chicken (optionally)
Vitlöksbröd
Garlic bread

Gör såhär: Sätt på ugnen för vitlöksbröden. Sätt på pastavatten och koka pastan enligt anvisning. Slå i grädden i en separat kastrull tillsammans med kryddan, (finhackad persilja och mindre bitar av kycklingen) och koka upp. När pastan är klar, häll av vattnet och lägg pastan i kastrullen med gräddblandingen, rör om. Ta ut brödet – klart!

Do it like this: Put on the oven for the garlic bread. Heat up the pasta water and boil the pasta according to the instructions. Put the cream in a separat skillet together with the fajita mix, (finely chopped parsley and smaller pieces of the chicken) and let it boil. When the pasta is done, remove it from the water and add the pasta to the cream mix, mix it. Take the bread out of the oven, done!

2 Responses to “Creamy Fajita Pasta In 10 minutes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *