Pigmentation.

Get the product here (adlink)

 

Jag var så noga med solskyddsfaktor under graviditeten men slarvig efteråt och lyckades då få pigmentförändringar, denna lilla “mustasch”. Tänkte inte så mycket på den förra året, det var så mycket nytt efter graviditeten ändå, men nu efter Miami och solen reagerade jag på den. Jag vet att den inte är så extrem, men nog att jag ändå kollade upp vad som finns att göra. Fick tips om detta “stift” som ja beställde hem! Någon mer som provat? Eller har ni gjort något annat?

I was so good with sunscreen while I was pregnant but a bit careless afterwords so I got some pigmention, this little mustache. I didn’t think of it last year, it was so much new after the pregnancy but now after Miami and the sun I noticed it. I know it’s not too extreme but enough for me to check up the options. I got a few advices about this “stick” which I did order. Any one else that tried it? Or have you done anything else?

17 Responses to “Pigmentation.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *