That Pool Look

Shirt – &otherstories (here), Bag – Balenciaga, Bikini – Asos (here), Sunglasses – Prada

Hej från Sverige! Gud vad vi haft det bra. Jag var så typ psykiskt slut på efter ha varit själv med Ellie där borta i tre dagar, njuta ensam utomlands är inte riktigt min grej. Så mysigt att vara utomlands med Ellie men hon är lite för liten för att dela allt med än. Började nästan gråta när Erik kom tillbaka, haha. Lyckan! Så vi bestämde oss för att ha semester sista dagarna. Så tog inte upp mobilen mer än för nöje och öppnade knappt datorn. Så härligt! Men nu har vi energidepåerna fyllda. Ska dela lite bilder från resan här sen blir det åter till vardag och recept. Längtar! Puss

Hi from Sweden! What a trip we had. I was over physically after being there with Ellie by myself for three days, enjoy a holiday alone isn’t really my thing. So cozy to be there with Ellie but she’s a bit too small to enjoy everything together with. Almost started to cry when Erik came back, lol. That happiness! So we decided to have vacation the last days, so I didn’t put up the phone other than for fun and didn’t open the computer. So nice! But now we have our energy levels filled. I will share some pictures from the trip and then I’m back to my everyday life and recipes. Can’t wait! Xx

3 Responses to “That Pool Look”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *