Burrito Bowl

Har ni ätit på Chipotle någon gång? Jag och Erik gör alltid det i USA och tar alltid en burrito bowl. Vi hade sånna cravings när vi kom hem från New York en gång så vi testade göra egna. Ibland lägger vi till gräddfil och riven ost också! Kör på Icas egna beef chili, så enkel att göra i ordning och så god.

Have you been eating on Chipotle? Me and Erik always does that in the states and we always take their burrito bowl. We had such a cravings when we got home from New York once so we tried to do our own. Sometimes we add some sour cream or cheese. We go for Icas own beef chili, so simple to prepare and so yummy.

Du behöver:
You need:

Icas Beef Chili
2 portioner Råris
1 liten burk majs
1/4 isbergssallad
2 Avocado
Guaccamolekrydda
1 Rödlök
1 Grön Chili
2 Tomat
1 Vitlök
2 Lime
1 knippe koriander

Såhär gör du: Tillaga beef chili enligt anvisning. Koka riset enligt anvisning. Gör Picco de gallo: Skär två tomater och en halv rödlök i små bitar. Grovhacka en chili. Pressa en vitlök och limesaften av en halv lime. Salta. Gör Guaccamole: Dela två avocados ta bort kärnan och gröp ut halvorna med en sked och lägg avocadodelarna i en skål. Mosa med gaffel och häll i guaccamolekryddan. Ibland lägger vi till lite kvarg också. Skär salladen. Ta ut köttet och dela med två gafflar, slå på hälften av kryddan (sjukt stark). Och lägg upp allt på tallriken! KLART.

How you do it: Cook the beef chili according to instructions. Cook the rise according to instructions. Make the Picco de gallo: Cut two tomatoes and a half red onion. Chop a chili coarsely. Press an onion and the lime juice of an half lime. Salt. Make the Guaccamole: Divide two acovados, remove the core and scoop the avocado meet out with a spoon, put them in a bowl and mash it with a fork. Add the guaccamole spices. Sometimes we add some sour cream too. Cut the salad. Take the meat of the oven and separate with two forks, add half of the spices (so strong). Put everything up on a plate.

4 Responses to “Burrito Bowl”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *