Everyday Look

Coat – Topshop, Boots – Topshop, Jeans – Levi’s, T-shirt – Uniqlo

Glad påsk mina underbara läsare! Som jag skrev kommer jag vara lite frånvarande jobbmässigt denna vecka. Jag är i norr och firar påsk och bara kopplar bort så mycket jag kan. Här kommer i alla fall en bild på vad jag bar under en av dagarna när jag och Erik gick runt på lite presskontor. Denna kappa var helt klart det bästa köpet denna vinter (tyvärr slut) och dessa jeans är så perfekta. Det är dom nya jag visade från Levi’s för ett tag sedan! <3

Happy easter! Like I did write a few days ago I’ll be a bit off social media this week. I’m in the north and just have the best time out in the nature. But here’s a look I was wearing last week visiting some PR offices. This coat is for sure the best buy this winter and these jeans are perfect too. The ones I did show you last week. Xx

2 Responses to “Everyday Look”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *