+/- W.15

I fredags var vi ett tjejgäng som hade middag på Bardot. SÅ himla trevligt verkligen! Vi fick testa på appen Maitres, ska skriva mer om den sen. Inget samarbete utan uppskattar verkligen appens funktioner. En typisk “vad gjorde man innan den här appen”-app, haha..

Återigen tycker jag att vi har det så mysigt här inne. Jag blir så himla glad av era kommentarer, feedback och ert engagemang. Det är den enda kanalen jag verkligen känner mig genuint engagerad i just nu, min lilla bloggbebis. Kul!

På måndag checkar vi ut och åker till Umeå och sedan till Eriks släkt. Jag ska skicka in lite jobb imorgon och så funderar jag på att koppla bort telefonen. Vi får se, men jag tänker inte känna mig stressad över det. Umeå är min fristad. Så det blir mest troligt lite glesare uppdatering under nästa vecka.

Jag och Erik åker alltid någonstans i Europa i maj för att sedan vara hemma större delen av sommaren. Vi ville så gärna tillbaka till Italien, men alla “masseria” / gårdar vi ville besöka var fullbokade till oktober, men efter lite pusslande och sjukt många timmar sökande så lyckades vi hitta två boenden. Så vi åker tillbaka till Puglia i maj. Längtar ihjäl mig.

Jag och Erik har haft jättemycket att göra i veckan, så inte haft så mycket tid till att bara ta det lugn vi två. Sen så  i fredags var jag borta, igår och idag är han borta och imorgon åker vi iväg. Så jag saknar honom, håller tummarna för att han inte jobbar så sent ikväll så vi kan i alla fall ha en halv myskväll bara vi.

När vi var på mama-galan i November så fick vi ett superbra erbjudande med Tui till bamseland. Vi var tre familjer som bokade men det slutade med att det bara vi som kunde åka. Kanske inte det resmålet jag och Erik hade valt att åka till själva, haha. Sedan fick Erik ett roligt jobberbjudande så han flyger mest troligt därifrån två dagar också. Så det känns sådär, helst när man vill prioritera de resor man verkligen åker på i klimatsyfte. Men å andra sidan så har vi betalat för resan redan, vi får lite värme och Ellie får bada(!).

Jag frågade på min Instagram för ett tag sedan om folk är i behov av en social media detox. Där svarade 75% ja tillslut och jag fick också DM om hur sociala medier påverkar dem negativt. Det gör ont i mig. Jag vill verkligen engagera mig mer i den här frågan och göra sociala medier till en positiv upplevelse. Det handlar hur man själv använder kanalerna, i vilket syfte och med vilken inställning. Jag tror det finns mycket att göra där.

Och till världens i-landsproblem. MEN jag hatar verkligen att packa, herregud så tidskrävande det är. Förlorade en hel kväll med Ellie igår för att leta saker jag ska ha med mig. Tur jag har världens självständigaste bebis, men det känns så drygt den tiden man lägger ner på att leta (letade en klänning i tre timmar, tog ut allt ur garderoben och vek tillbaka 3 ggr) som man kan göra bättre saker med.

5 Responses to “+/- W.15”

 • sara says:

  Åh, så kul att komma in här, man känner att du är mer pepp 😍

 • CA says:

  Jag har tagit bort instagram. Klarar liksom inte av att inte gå in och titta på sånt som jag får ångest av. Nu går jag in via tex instagram.com/användare men det gör att jag 1. oftast inte kommer på så många 2. inte pallar så länge för det är så drygt. Och jag tror att det framförallt är att jag inte har ett ”perfekt flöde att scrolla i” som gör att jag helt ärligt mår bättre och får jag ångest nu så lyssnar jag på en ljudbok istället för att scrolla i en evighet i det där ”perfekta flödet”.

  Med det sagt- uppskattar verkligen vändningen här i din blogg, vilket för övrigt gjort att jag inte får ångest eller blir avundsjuk/missunnsam av dina bilder på IG, utan istället kan bli inspirerad och känna igen mig i ditt liv!

 • Lovisa says:

  Åhh jag måste säga att jag älskar ditt nya upplägg på bloggen! Har följt dig i flera år, och känner att detta var en rolig förändring! Massa kramar

 • S says:

  Vad jobbar din kille med?

  • victoriatornegren says:

   Svar: Samma som jag 🙂 men han har framförallt ambassadörskap som innebär att han är borta lite mer än mig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *