Wishlist: Prada Satin Bucket Bag

Prada – “Satin Bucket Bag” / Bild: @beatrice.gutu

 

Nä, nu har jag kärat ner mig i denna väska helt men ingen annan verkar gilla den, haha. Men då börjar jag typ gilla den mer? Någon skrev att den såg ut som en gympapåse man lagt i en nätpåse och ja, det är väl precis just så 😉 Tycker den ser så relax/slit och slänging ut. Tjejen ovan jag följer på Instagram bar den så himla bra, vill kopiera rakt av. Men 75% tycker nej i min omröstning på story och jag frågade ju av en anledning så tror inte det blir ett köp helt enkelt.

Now I’m totally in love with this bag but no one else seem to like it, lol. But then I start to like it even more? Someone did write that it looked like a training bag you had when you were small and someone had put it in a netbag, lol. That’s so true. But I think it look so relaxed and the girl above that I follow on Insta just wear it so good, want to copy it. But 75% thinks no when I asked about it in my story so It’s a no.

4 Responses to “Wishlist: Prada Satin Bucket Bag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *