Friyay!

Fick hem ett superfint set från ByMalina. Hade velat ha det ikväll då jag ska på tjejmiddag men känns lite för somrigt tror jag!
Got a supernice set from ByMalina. I would love to wear it tonight (going to a girls dinner) but it feels bit too summerish.

Vi slängde ihop en ceasarsallad till lunch. Hade en grillad kyckling i kylen så Erik gick och köpte en påse “ceasar mix” och tärnad bacon. Fort var det gjort!

Had a ceasarsalad for lunch. Had a grilled chicken in the fridge so Erik bought a ceasar mix bag and some bacon.

Fick hem en ny parfym från Jo Malone för ett tag sedan och den luktar så jäkla fräscht! Citrus typ. Så den ska jag ha ikväll!
Got a new parfume from Jo Malone a while ago and it smells so fresh! Citrus touch. I will wear it tonight!

Ellie har typ suttit här hela morgonen. Hon älskar verkligen sitt bollhav! Ett av dom bästa köpen till henne helt klart.
Ellie been sitting here almost all morning. She loves her ballpool (?)! One of the best buys for her for sure.

Vi fick hem ett bud med en sjukt stor vas med godis av vår bästa agentur! Lite mer Eriks smak på godiset så får fylla på med lite mer lakrits 😉
We got a delivery from our agency with a huge wase with candy from our agency! More Eriks taste on candy than mine so I’ll fill it up with some licorice 😉

3 Responses to “Friyay!”

  • Lissel says:

    Ellie är så söt! Älskar hur ni klar henne, vill köra liknande till mina tjejer,, lär ju bli en del rosa men mycket basic i neutrala färger 🙂

  • Linn says:

    Har väl följt dig sen dina självutlösar-tider från ditt flickrum med tuperat hår och lårhöga knästrumpor och har nog aldrig kommenterat något men nu fick det vara dags. Jag tycker du är så himla fantastisk! Låter väl sjukt men har ju följt dig och ändå fått med mig delar av dina tankar som du delar med dig av så himla länge nu och det känns typ som att vi känner varann. Älskar älskar älskar hur du delar med dig av tankar om både föräldraskap och sociala medier och miljö och hur du lyckas hålla allt så himla äkta, fastän hela grundfenomenet influencer liksom är motsatsen till det. Även om self-love vågen med härliga perfekta influencers som uppmanar sina följare att älska sig själva för de dem är fantastisk så gör du det liksom bättre. Plus att jag älskar ditt nya bloggkoncept du börjat med, mer sånt!!! Och ni är den finaste lilla familjen jag vet om.

  • Rebecca says:

    Så du äter döda djur? Fan vad fräscht 😂👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *