Ellie’s Corner

Ellies new little corner in our bedroom – Furnitues from IKEA, Textiles from NG Baby & details from Babyshop

 

Haha, så roligt att bilden ser helt svart/vit ut trots att jag inte fixat den så. Det blev helt enkelt vitt och grått i hennes hörna! Det är inte klart än men tänkte kunde vara roligt att visa. Ska sätta upp någon spegel och lampa tror jag! Vi bor ju i en tvåa så hon kommer inte ha ett eget rum förrän vi flyttar men tycker detta blev perfekt. Ellie kommer ändå alltid över på natten så hade inte velat ha henne i ett annat rum än ändå, älskar att ha henne nära. Älskar att hon vaknar upp i vår säng och hoppas på riktigt att hon kommer sova med oss i flera år till. Tänker mig när hon har eget rum och sen går över till oss själv och kryper ner, så gosigt. Får väl se vad jag tycker om några år dock om hon fortsätter, haha 😉 Vi nattar Ellie i vår stora säng, bär över henne till spjälsängen då vi inte vågar lämna henne själv i den stora, så sover hon spjälsängen ett par timmar innan hon vaknar och vill komma till oss. Plus skönt för mig och Erik att få sängen för oss själva ibland  (vet inte hur jag ska formulera mig utan att få folk att tänka snusk men menar inte så, haha). När hon är sjuk eller lite känslig låter vi henne ligga kvar i stora dock, eller när jag vill gosa in mig med henne när vi ska sova.. vilket händer rätt ofta, hehe. Hur som, känns jättekul att hon fått en egen hörna men är så taggad på att inreda ett helt rum till henne <3 Kram!

So much fun that the picture look black/white although I haven’t added that filter. So, we went for gray and white in er corner. We only have one bedroom so no room of her own yet! Ellie are coming over to us every night so haven’t wanted anything else and I love to have her close. Love that she wakes up in our bed and for real I hope she will do that for a couple of more years. We let her fall asleep in our bed with some of us and then we lie her down in hers, and then she wakes up sometime during the night to come over. When she’s sick or a bit extra needy we let her sleep in our bed though or when I’m a bit extra needy which happen quite often, lol. Feels so good that she have her “own” space but I’m so excited to give her her own room in the future.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *