+/- W.12

Jag ÄLSKAR denna TV-tiden på året. Som ni vet dör jag ju för att se på tv och serier och den här tiden på året är verkligen så rolig. Eller ja, hela vintern egentligen men Paradise Hotel är ju för underbart och så även Robinson. Kul med Let’s Dance till helgen också! Tycker det är så mysigt med sånna underhållningsprogram på helgen.

Ellie har nått sin topp i hur gullig man kan vara när hon stapplar runt är hemma. Hon kryper väldigt sällan nu och är faktiskt rätt stabil så det blir inte så många olyckor, peppar peppar. Hon gick över sin kurva på längd vid 1-års kontrollen och gått ifrån bebis-utseendet. OCH jag fick på henne toffs för första gången med gott resultat, haha.

Vi trodde inte att vi skulle vara hemma över påsken men visar sig att vi åker bort ett par dagar in i påskveckan så vi hade tid att åka upp till Umeå och fjällen ändå även om det blir en kort visit. Så mysigt! Vi hoppas på bra väder och att Ellie gillar att åka skoter, haha.

Vi har äntligen kommit fram till hur vi ska göra vårt badrum! Pratade ju om det för länge länge sedan men vi har varit i valet och kvalet om vi bara ska byta möbler men nä, nu blir det att göra om det helt och det känns så bra. Gillar inte att göra saker halvdant! Ska visa mer hur vi tänkt sedan 😀

Ellie fick magsjuka igen i måndags. Dock inte lika kämpig som den förra gången utan gick över rätt snabbt! Tack gud för det. Hon är dock väldigt hostig och känslig i svalget fortfarande och matvägrar lite. Jag har också känt mig dålig och börjar fundera på om det kan vara magkatarr. Gjorde i alla fall en beställning från Apoteket med diverse saker så hoppas jag på klarhet i vad det kan vara.

Har mycket jag hade velat ta upp här egentligen men vill inte tjata om samma sak hela tiden. Men saker i branchen är lite oklart just nu, folk i branchen är oklara. Jag har blivit besviken många gånger senaste tiden och jag hade bara velat ta distans från allt som ger mig negativ energi. Men jag vill ju inte go social media-silence så det är lite svårt. Men det löser sig säkert 🙂

Börjar ifrågasätta mer och mer hur jag vill att Ellie ska få växa upp. Känns så konstigt att bo i lägenhet, att inte ha en bakgård för mitt barn att leka på. Kanske låter konstigt för den som är uppväxt i lägenhet i en större stad men för oss har en gräsmatta utanför dörren alltid varit en självklarhet eller en gård att leka på. Men sen vet jag inte vart jag hade velat bo i hus i Stockholm heller… Kanske blir Umeå ändå, hehe.

10 Responses to “+/- W.12”

 • Emelie says:

  Täby är mycket fint 😉

  • victoriatornegren says:

   svar: Täby är mycket dyrt 😉 Skoja, nämen absolut. Bara det att vi inte har någon koppling dit, haha!

 • Karin says:

  Förstår dig helt. Vi flyttade från lägenhet till hus när första barnet var 6 mån. Både min man och jag är uppväxta i hus/radhus så det kändes “rätt” för oss!

 • Amanda says:

  Förstår. Har själv vuxit upp i hus o aldrig ens bott i lägenhet. Skulle INTE vilja att mitt barn växer upp i lägenhet, känns som dagens problem med stillasittande barn blir “större/vanligare” om dem tex inte bara kan va på baksidan o leka, hoppa studsmatta osv. Alltså det blie ju en utflykt om förälder ska ta med barnen till en park, hålla koll bland andra folk osvosv

 • ANNAWII says:

  Åh Umeå är inte så dumt! Vi bor ju utanför men det är väldigt nice att bo i hus på sommaren med de små, det blir väldigt mkt enklare. Och så får ni ju lite mer hus här än i sthlm hihi

  Ha en fin helg!!

 • Mjölk2 says:

  Ni kan skaffa en kolonilott 🙂 då får ni en plätt med trädgård utan att behöva skaffa hus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *