Girls Brunch – Restaurang J

Yesterdays Brunch with the sister duos – Jampan, Mickis & Alex


Här kommer några
snabba mobilbilder från gårdagen. Vi har pratat ett tag om att vi fyra borde styra ihop något så fort Jampan är i stan (hon bor ju inte i Sverige). Sagt och gjort så tog vi båten över till nacka strand och åt brunch igår och pratade i timmar. Så himla mysigt verkligen! Vi alla konstaterade hur roligt det hade varit om alla bodde här. Maten var i alla fall helt magisk! Jag tog en fisksoppa som var supergod men favoriten var nog pizzan vi tog in och delade på, betor, grönkål och getost. MUMS! Gillar ni sånna här inlägg förresten? Tänkte att jag ska börja visa lite mer från vår vardag. Själv får jag ångest innan jag ska publicera typ det här, för det ser så “fult” ut, hahah. Men älskar det hos andra bloggar och inget jag reflekterar över! Men tänker att jag får börja ta med kameran så kanske det känns bättre. Kram!

Here comes some photos from yesterday. We have been talking about doing something the four of us as soon as Janni is in town (she doesn’t live in Sweden). Said and done, we took the boat over to Nacka Strand and Restaurang J yesterday for a brunch and talked for hours. So cozy! We all said the same thing, how nice would it be if all of us were living in the same city. The food was supergood! I took a fish soup but the favorite was the pizza that we shared with goat cheese, kale and beets, DELICIOUS! Do you like these kind of posts btw? I was thinking about starting to show you more of my everyday life. I just get so anxious before posting posts like this because they look so “ugly”, lol. But I love the concept on other blogs. Xx

60 Responses to “Girls Brunch – Restaurang J”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *