Happy 1st Birthday

Happy birthday my little angel! Mommy loves you.

 

Alltså kan ni förstå att den här lilla pärlan fyller ETT ÅR! Förstår inte hur tiden kan ha gått så fort, samtidigt så känns det så självklart och som för alltid. Vi landade hemma för några timmar sedan, Erik packade en ny resväska och åkte iväg på jobb 45 minuter efter vi kom hem. Så det är bara jag och lillan hemma ett par dagar! Så ska “fira” henne när han är hemma igen. Vi har hunnit vara ute på en liten promenad och handlat. Hon somnade såklart i vagnen så får se hur vi får i ordning jet-laggen. I alla fall, en 1-års uppdatering kommer asap! PUSS

Can you understand this little angel is ONE year! Time flies, my god. But at the same time it feels so natural and like forever. We landed a few hours ago and Erik just re-packed his bag and is off to work for a few days. So It’s only me and Ellie home for the next days. So we will celebrate her when he’s home again. I’ve been out walking with her and filled the fridge and freezer. Of course she fell asleep in the stroller so I think I messed up the jet-lag already, lol. However I’ll give you a 1-year old update asap! Xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *