Episode 63. Ångesten från helvetet #tvasystrarenpodd

Listen here

 

Ni har väl inte missat vårt senaste avsnitt vi släppte igår? Vi pratar bland annat om vår ångest-vecka. Så sjukt att vi synkar med vår pms och visar sig att båda haft så mycket ångest, haha. Pms-systrar 😉 Jag har haft så sjukt mkt tankar om Instagram på senaste. Vem jag gör det för och vilket ansvar jag känner. Det pratar vi om, vi får också frågan om våra barn kommer utveckla ett självfixerat beteende pga våra yrken. Alex har självscannat sig själv och insett att hon vill bryta ett beteende-mönster. Gillar verkligen det här avsnittet då vi båda ventilerar mycket personligt! Puss

For my swedish followers 

12 Responses to “Episode 63. Ångesten från helvetet #tvasystrarenpodd”

 • S says:

  Lyssnade på ert podavsnitt och måste bara säga: Fyfan vad stark du är!! Jag hade inte klarat av alla idiotiska kommentarer! Du är grym, glöm inte det!

 • Ida says:

  Alltså blev så chockad när du berättade vad folk skrev till dig om Ellies kläder (som jag för övrigt alltid tycker är så fint klädd och hoppas lite hela tiden att du ska starta mammablogg) och även om att du skulle vara ful utan smink, varje gång du lägger upp något ”ofixad” tänker nog de flesta snarare hur fin du är! Tack för att du alltid inspirerar på blogg och insta och att du i podden tar upp personliga ämnen och verkar vara en så bra och sympatisk person med vettiga åsikter! Kram från en tvåbarnsmamma 🙂

 • Emelie says:

  Lyssnade på avsnittet idag och jag tycker inte att ditt konto är ett trigger konto! Och att du ska kunna lägga upp vilken bild du vill! Och folk som inte kan ta det behöver inte följa dig 😌 och det här med din kropp efter graviditeten alla kroppar ju olika jag trodde innan jag blev gravid att de 23 kg jag gick upp skulle stanna kvar för alltid men poff 4 månader efter så är jag tillbaka på min start vikt.. Det kan ju inte jag hjälpa att det bara försvann 😅 och folk kan inte trooooo att det låg barn där inne två stycken till och med men det gjorde det. Så tycker inte att du ska känna att det sticker någon i ögonen för att du lägger ut på din kropp..folk måste ju bara inse att alla är olika både psykiskt och fysiskt! 🌸 Och fyyy va hemska kommentarer du får folk är ju inte kloka!

 • Ellie says:

  Alltså detta avsnittet var så bra, mer sånt här!! Och du, du ska inte känna stress/press, gör det du vill göra och du är vacker ❤️

 • Carina says:

  Jag lyssnade på ert avsnitt och bara känner mig tvungen att skriva.

  Jag tycker det är upp till var och en att ta ansvar för vilka konton man följer. Du har inte ett triggerkonto, men vissa kanske kan blir triggade av det. Men jag tycker inte det är ditt ansvar att försöka hålla ditt konto triggerfritt, förutsatt att du inte retuscherar din kropp till oigenkännlighet. Speciellt eftersom vissa säkerligen kan bli triggad av typ en sten.

  Innan jag började lyssna på er podd så följde jag inte dig på instagram, för JAG upplevde det triggande med ditt content (med mina personliga erfarenheter mm). Inte för att du skapade triggande content. Men efter att ha lyssnat på er podd så ser jag ditt flöde på ett helt annat sätt. Att du är typ en konstnär/fotograf som vill göra ett bra jobb (vilket du gör!!!) och poff så försvann det jag upplevde som triggande. Nu ser jag bara ditt arbete och passion för perfektion, även om jag älskar att lite imperfektion börjat smyga sig in. Nu blev det här en väldigt lång kommentar, haha. Allt gott till dig och din familj, massor av kärlek.

 • emelie says:

  Jag tror att nu när allt är så utseendefixerat så är det extra viktigt för unga tjejer att ha kvinnliga förebilder att se upp till som är bekväma i sin egen kropp, oavsett kroppstyp, och jag tycker att du gör ett jättebra jobb med detta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *