Checking Out

Checking Out

 

Nu checkar vi ut! Kommer sakna vårt rum som vi bott i 10 nätter nu. Så härligt att vakna upp så nära solen och havet! Dessa tagna just innan solen gick ner. Jag har mått sisådär denna resa om jag ska vara ärlig (haft det underbart men mycket tankar/
PSM, haha), så mycket i huvudet att jag tycker det känns skönt att landa hemma. Få distans från all prestationsångest eller vad det nu är och landa lite i vem jag är och vad jag vill. Haha nu låter det jättedramatiskt men tycker helt enkelt det är skönt att komma hem!! 

Now we’re checking out! I will miss our room that we’ve been living in for 10 days now. So amazing to wake up so close to the sun and the sea! These were taking just before the sun went down. I haven’t felt 100% this trip , PMS next level so been a bit confused, lol. So it will be so nice to come home. Distance from performance anxiety or somethinng like that and figure stuff out. Love.

1 Response to “Checking Out”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *