Miami Dinner Stop #1 – Mandolin Aegean Bistro

Had an amazing dinner at Mandolin Aegean Bistro


Hello from Miami!
Jag har någon slags livskris här borta då jag älskar Miami så mycket att jag har ångest av att åka hem så jag har kopplat bort alldeles för mycket och lever i förnekelse. Jag tror banne mig this is where I belong. Vi kom just hem från en middag på stället ovan. Världens mysigaste grekiska ställe med fantastisk mat! Vi hamnade under ett träd (väldigt mysigt iofs) men det blev lite mörkt så det var svårt att fånga maten. Men sjukt bra ställe, tips, tips.

Hello from Miami! I love it so much here that I got anxiety already over our home-date. I re-connected too much and living in denial! I think this is my place. We just got home from a dinner at the place above! Such a cozy greek place with amazing food! Our table were right under a tree (cozy though) but it got pretty dark so it was hard to capture the food. But it was so, so good! Xx

2 Responses to “Miami Dinner Stop #1 – Mandolin Aegean Bistro”

  • Nat says:

    My husband took me there for out first date 5 years ago. AMAZING place !!

  • Amamda says:

    Om ni hänger på South Beach skulle jag starkt rekommendera naked taco till lunch. För en riktigt god pasta är det Pane Vino som gäller! Magi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *