Dior Pop Up Café

Dior Pop-Up Café

 

Får så mycket tips under tiden vi är här, både här och på DM! Tusen tack för det. Ett av tipsen var att besöka Dior Pop-Up Café som ligger på taket på Dior-butiken i Fashion District. Deras almond crossiant var tydligen ett måste och sagt och gjort, och svar JA, ska ni till Miami så måste ni hit och testa den. Beställde även några profiteroles för typ 300 spänn som var vidriga. Tror alltid att det ska smaka som munkar men så gör det aldrig det, haha. Idag har Miami bjudit på storm och vi håller bara våra tummar att det inte är ovädret/tornado på G som är kaos i Alabama/Georgia just nu. Tänker på alla offer <3

Got so much advices when it comes to places we should visit during our stay, so thankful for that! One of the tips was to visit the Dior Pop-Up Café on the roof of the Dior Store in Fashion District. I heard their Almond Crossiant was a have to and said and done, and YES if you’re going to Miami you have to try it. I also ordered some profiteroles for like 20 usd and they tasted so bad. I always think they’re gonna taste like donuts but they never do, lol. Xx

2 Responses to “Dior Pop Up Café”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *