Homemade 2 minutes Sashimi

Du behöver/You need:

1 paket Salmalax
1 package Salma salmon
1 kruka koriander
1 pot coriander
1 Jalapeno
1 Jalapeno
Sesamfrön
Sesame Seeds

Sås/Sauce:

Janpansk soja
Japanese soy
Teriyaki/Sesam Sås
Teriyaki/Sesame Sauce
Ingefära eller Wasabi
Ginger or Wasabi


Gör såhär:
Såg på Playmakers och då gjorde en av tjejerna denna rätt och såg så gott och enkelt ut så kände att jag ska testa på något liknande! Köpte salmalax i paket som finns på Coop, Ica, Hemköp ja you name it. Använde ett halvt paket för denna tallrik, så ett paket blir perfekt för två personer. Skär i så tunna/tjocka skivor som du önskar. Lägg på tallriken, skär jalapenon, slå på såsen på med grovt hackad koriander och sesamfrön. Såsen har jag mixat Santa Marias Teriyaki/Sesam tillsammans med japansk soya, wasabi och lite vatten. Ingefära går nog minst lika bra! Så enkelt och SÅ gott.

How to make it: I watched Playmakers yesterday and then one of the girls made this dish and it looked so easy and yum. I bought Salma lax which we have at almost every supermarket here in Sweden. I used a half package (100 g) for this dish. Put it on the plate, cut the jalapeno, add the sauce and coriander and sesame seeds. The sauce I mixed Teriyaki sauce, Sesame sauce together with japanese soy, wasabi and some water. I guess ginger will work too!

3 Responses to “Homemade 2 minutes Sashimi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *