Through My Phone W.7

Ellie röjer loss här hemma. Senast hade vi skurhinken framme sen städaren varit här och Ellie hittade såklart moppen! Hörde konstiga dunkande ljud från badrummet, gick dit och så står hon såhär, haha.

Heard some weird noises from the bathroom and found Ellie with the cleaning mop.

Skulle ta kort på mitt ansikte bara för att se hur sminket såg ut, så ursäkta den icke-existerande posén, haha. Köpte ny bas och älskar den! Får så torr hy på vintern så det är få färgade krämer som funkar. Får så mycket “torr-rynkor” och vill inte ha något som lägger sig i dem. Skriver nedan vilka produkter!

Took a picture on my face just so see the result of my new foundation, so sorry for the pose. 

Dessa blev det, Lumenes Invisible Illumination-serie! Fick tips om serumet på vår poddgrupp på Facebook. Trodde bara det var ett serum men den är mycket mer täckande än jag trodde och går tydligen att använda som en variant av CC/BB-cream. Mycket mer glow i än deras CC-cream som jag annars älskar. Concealern hittade jag på plats och gjorde mig också så positivt överraskad. Serumet är lätt täckande men denna concealer är precis som man vill att en concealer ska vara. ÄLSKAR att hitta ny bas, det är fan livet. Ni hittar dom här (adlink).

So these are the products. Lumenes Invisible Illumination-serie! I thought it was “only” a serum but i turned out that you can use it as a BB/CC-cream and it has so much more glow than their regular cc-cream which I love but my skin is just too dry for everything I had right now. Find the products here (adlink).

Jag, Erik och Ellie (sovandes i vagnen) gick förbi Ginas presskontor i slutet på veckan. Hade på mig detta! Ska ta en bättre bild på looken men här har ni i alla fall jeansen jag skrev om häromveckan från Levi’s (dessa). Visst är dom snygga!

Me, Erik and Ellie (sleeping in the stroller) went by Ginas PR-office at the end of the week and I was wearing this. Will take a better picture on the look but these are the jeans from Levi’s I wrote about the other week (these ones). Gotta love them huh?

Lou har varit sjuk så kusinisarna har fått prata face-time. Lou ringde Ellie mitt i maten! Ohyffsat.

Lou have been sick so the cousins got to talk through face-time. Lou called Ellie in the middle of her dinner, rude!

Unnade mig en riktig lördagsgodis-påse till Mello. Alltså hur kan man ens leva utanför Sveriges gränser och missa det allra bästa i livet, lösgodis. Om ni inte gillar lösgodis har vi inget gemensamt. Haha, nejdå. Men jag älskar!

I bought a big bag of candy this saturday. How can you even live abroad and miss the best thing in life, candy. If you don’t like candy we got nothing in common. No, but for real, I love it.

Och igår möttes jag, Sanne och Alex på en barnvagnspromenad/gunga några minuter/jaga barn/trösta barn /mata barn. Haha, alla hade att stå i. Så hemmadejter är nog en bättre idé!

And yesterday me, Sanne and Alex took a walk with the babys which had a swing before everything got a bit too stressed, lol. 

10 Responses to “Through My Phone W.7”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *