Pick Of Today: Perfect Vintage Touch Levi’s

– This post contain Adlinks –

Find them here

Beställde dessa jeans som en liten chansning, man vet ju aldrig riktigt hur ett par jeans ser ut “irl” men jisses, dom var SÅ fina. Tvätten är en riktig perfekt vintage-tvätt och i övrigt så älskar jag Levi’s 501-modell. Denna är kallad “cropped” och jag har dom i en grå nyans sen tidigare. Finns även i vitt som jag är lite sugen på! Så för er som är sugna på ett par Levi’s i vintage-feeling så tipsar jag verkligen om dessa.

Did order these jeans as a little “gamble”, you never know how a pair of jeans will look like “irl”, but omg these ones were SO nice. The wash is a perfect vintage-wash and I love the 501-model from Levi’s. This is called “cropped” and I have them in grey too. I saw that they have them in white too, me like. So if you’re searching for a pair of Levi’s with a vintage-feeling, this is the pair. Xx

2 Responses to “Pick Of Today: Perfect Vintage Touch Levi’s”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *