Through My Phone W.1

En vinterpromenad i norr! Inte från denna vecka men hade fotat så dåligt denna vecka så får kompensera och slänga in en selfie på familjen, haha.

A cold winterwalk in the north. It’s not from this week but I’ve been taking so few pictures this week so I compensate with a selfie on the fam, lol.

Den här fotade jag när vi var påväg från flygplatsen, hahah. Hennes hår lever sitt eget liv när man tar av mössan. Detta är förövrigt en av hennes “busminer”. Hon gör den ofta när jag skrattar åt henne! Man skrattar ju inte mindre då direkt..

I took this picture when we were on our way from the airpost, lol. Her hair lives it own live when you take the beanie off. This is however one of her face expressions. She often does it when I laugh at her and it’s not like you stop laughing when she’s doing tis face..

Igår var jag Sanne och Alex och tog en lunch på Brillo. Egentligen skulle vi gunga med barnen, men det regnade ute.. Så jag lämnade faktiskt Ellie hemma med Erik. Att äta och umgås samtidigt som man har bebis är lite speciellt så ibland är det skönt att låta henne vara hemma! Jag tog förövrigt tryffelpizzan, MUMS.

Yesterday me, Sanne and Alex took a lunch at Brillo. I took the truffle pizza and it was soooo yummy!

Efteråt gick vi i lite butiker! Vi alla försökte hitta någonting att ha till cancergalan på måndag. Jag kommer köra kostym men hade velat ha någon finare topp under, men hittade inget roligare än ett helsvart linne tyvärr. Jaja!

Afterwords we went for some shopping. Wanted to find somethin to a gala we’re going to on monday!

Tog den här bilden på vardagsrummet häromdagen som sista minne innan vi sålde iväg soffan, tv-bordet, matbordet och stolarna. Vårt vardasgsrum är helt tomt just nu, bara mattan och tv-bänken kvar. Ready for some changes! Mer om det sedan.

Took this picture on our livinroom the other day, like a last memory before we sold our sofa and table! Our livingroom is empty for the moment, just the rug and the media bench left. Ready for some changes! More about that later.

Ellie var på sånt myshumör häromdagen och la sig i fosterställning på Erik såhär. Tyckte hon såg så liten och gullig ut!

Ellie was in such a cozy mood the other day and did lie down on Erik like this. I think she looked so small and cute!

5 Responses to “Through My Phone W.1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *