The Perfect Oversized Blazer

This post contain adlinks

Find it here 

 

Found it! Jag har letat efter en perfekt oversized blazer men inte funnit någon. Beställde hem en från Stories men den kändes inte 100. Haha, det känns som att jag redan skrivit ett sånt här inlägg men jag vet att jag hittade en men jag ändrade smak lite. Jag ville ha en med markerade axlar och lite bredare! Jag har lånat Eriks kavaj så jag bestämde mig för att gå på H&M man och kika och hittade den PERFEKTA. Alltså den är så perfekt. Jobbiga är att jag vill ha den i en storlek större och mindre också, haha. Denna är i alla fall i storlek 46! Ska visa bild med den på också. Men tips tips!

– 

Found it! Been looking for the perfect oversized blazer but I haven’t found any. Did order one from &Other Stories but it didn’t felt 100%. Lol, I know I’ve been writing a similar post before but I change my taste a bit. I want one with shoulder pads and that’s a bit more wide. I borrowed Eriks blazer lately so I decided to go to H&M Man and look and found the perfect one. My god, It’s perfect. I want it in a size smaller and bigger too, lol. However, this is in size 46. Will show you a picture with it on too! Xx

1 Response to “The Perfect Oversized Blazer”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *