Paris day 1.

Wearing Notyourbaby-jumpsuit, Heels from Boho, Sunglasses from Prada & Bag From Chanel

When in Paris – Coffée and crossiants.

In love with this jumpsuit. I have it in white too!

I’ve been in Paris so many times. I searched for Paris in my feed on my phone and saw this picture I did captured back in 2014. How beautiful?

 

Här kommer lite Paris-bilder. Jag älskar ju att fota så var rätt aktiv de stunder jag kunde så har ett gäng bilder i telefonen att dela ändå! Jag har ju visat upp den första looken på Instagram redan men inte här. Jag ä-l-s-k-a-r denna jumpsuit. Älskar att den är i ett tjockt denim-liknande material. Har den i vitt också som jag hade på Jannis event, men glömde fota, haha. Idag har vi sjukstuga här hemma igen! Men Erik åker iväg på jobb hela nästa vecka så har en del grejer vi måste bocka av ändå. Ellie måste vaccineras inför Maldiverna bland annat, så ska bara ta tempen på henne och se så att hon inte har feber. Lilla gumman som just hade blivit frisk! Ganska säker på att det är tänderna som spökar. Annars önskar jag er världens bästa fredag så hörs vi igen imorgon! Kram på er.

Here comes some pictures from Paris. I love to take pictures so I have some on my phone when I was able to be outside. I showed this look on Instagram already but not here. I love this jumpsuit! I love that the fabric is a bit thicker. I have it in white too which I wore on Jannis event but I didn’t take a picture.. Today we have a little hospital here at home again. But Erik is going away next week on work so we have things we need to fix. Ellie have to get vaccine before the Maldvies so we just have to take her temp to see that she doesn’t have fever. She just got healthy again.. wtf. I guess that’s life with children. I wish you all the best friday! Xx

4 Responses to “Paris day 1.”

 • Erika Molnar says:

  Vilka vacciner behövs till maldiverna? När åker ni? Vi åker till Australien i 3 månader i feb med vår 10 mån(då) son. Ska bli härligt o slippa vintern

 • josefin says:

  Hej,
  Jag har en son på 2,5år och en till i magen. Så mysigt att se er lilla docka.
  Jag måste bara varna er kring mässlingvaccinet om det är deg ellie ska ta inför resan. Min son fick sådana sjuuuka biverkningar och flera av mina vänners barn med. Skyhög feber i typ en vecka och en massa utslag. Biverkningarna kommer ca 10-14 dagar efter sticket. Så försök tänka på det innan så inte er resa blir förstörd också, precis som vår!

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, stackarn! Det är rekommenderat att ta 14 dagar innan avresa då biverkningarna ska ha försvunnit enligt sjuksköterskan. Var där redan förra veckan men då fick vi gå hem då dom vill vänta så länge som möjligt med vaccinet.. Så hoppas vi kan lita på dom helt enkelt!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *