Through My Phone W.46

Gjorde en liten uppfräschning av håret hos bästa Micheal&Frisörerna, lite slingor och kallare.
/ Made a little hair touch up at the best Michael&Hairdressers, some highlights and a bit colder.

Jag har ätit scones varje dag hela veckan, haha. Fick tips av Alex att göra en större smet och ha i kylen istället för en ny varje dag, så det har bara varit att slänga in en del av degen i ugnen varje morgon. Klar på 10 min liksom!
I’ve been eating scones every day the last week. Got a tips from Alex to do a bigger dough instead of making a new one every day, so it just been to put a part of it in the oven every morning. Done in 10 minutes!

Jag hann med en sväng på gymmet innan jag blev sjuk. Det känns bra! Jag börjar faktiskt för första gången känna ett riktigt sug att få in det i någon slags rutin. Bara lite aktiviteter ett par gånger i veckan!
I went to the gym before I got sick. Feels so good! I actually starting to feel excited about going there more

Vi gick till lekparken, Ellie älskar att gunga. HUR söt är hon inte på denna bilden. Dör! Min lilla älskling.
We went to the playground. Ellie loves to swing! How cute isn’t she on this picture? I die a little.

Jag och Erik gick en sväng på stan. Han skulle hämta ut en kostym och jag ville köpa nya blommor (pampas gräs)! Tajmade in när Ellie skulle sova så vi åt en korv ute i parken innan vi promenerade in till stan. Mys!
Me and Erik went to the city. He had to pick up a suit and I wanted to buy new flowers (pampas grass)! We had a lunch in the park before we took a walk to the city. So cozy!

Jag experimenterar lite med produkter just nu! Ska dela med mig när jag hittat min perfekta uppsättning. Har ju använt detta rosa vatten i typ 1,5 år men fick tips om att byta till detta på vintern då det är för torrare hy. Sagt och gjort! Läste lite om deras andra produkter i samma serie och valde att beställa hem dessa också. Hittills har det fungerat superbra! Krämen är SJUKT bra för torr hy, så bra att jag bara behöver använda den 1-2 gånger i veckan innan jag lägger mig och annars min vanliga dagkräm.
I’m trying out some different products right now! Been using this pink water for 1,5 year but then someone told me I should use the blue one on the winter because it’s for the dryer skin. Said and done! Read a little about their other products in the same serie and ordered them too. They worked so good! The cream is SO good for dry skin, I only need to use it like 1-2 times a week before I go to bed, other than that I use my regular day cream.

HAHA vad hände med Ellie på denna bild. Aja! I fredags var det som alltid dags för Idol hemma hos Alex. Erik hade tagit fel dag på flyget så det visade sig att han skulle åka redan i lördags istället för söndag. Detta insåg han fredag e.m. KAOS! Och hade dessutom match så fick bli solodagar för Vickan redan i fredags. Heja mig till torsdag!
Ellie on this picture, hahah. This friday it was time to watch Idol at my sisters place. Erik had looked up the wrong day for his trip to China so he went there on Saturday instead of Sunday (he realized this on friday afternoon). And then he had a floorball game so the single parent day for me started this friday already. Go me until Thursday!

8 Responses to “Through My Phone W.46”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *