+/- W. 1

Julledigheten är över och det är dags för the real life att sätta igång igen. Jag uppskattar såklart julen och därtill men föredrar faktiskt “vanliga” dagar. När saker är öppna som vanligt och det går att få tag i personer och företag som vanligt. Bäst av allt är att det inte är folk överallt heller, hahah.

/ The Christmas Holidays are over and it’s time for the real life to start again. Of course I appreciate the christmas and everything that comes with it but I actually prefers “regular” days. Things are open as they should and you can get in contact with people and persons as usual. Best thing is for sure that’s it’s not people everywhere at the same time, lol.

Jag har ett så roligt samarbete nästa vecka som jag ser så mycket framemot att få dela med er. Det handlar om inredning och en lite make-over här hemma som jag är så taggad på. Mer om det sen (förhoppningsvis om någon vecka eller två)!

/ I have such a fun collaboration coming up next week which I longing to share with you. It’s about interior and a little make-over at home which I’m so excited about. More about that later (hopefully in a week or two).

Vi har börjat planera inför nästa resmål. Vi åker ju “alltid” iväg en längre sväng runt feb-mars då vädret är är så tråkigt här hemma. Det gäller att passa på så länge man har möjlighet tänker vi! Australien lockar ju alltid men resvägen känns kanske aningen väl med Ellie, jag är lite sugen på Miami/Key West/ Bahamas istället. Vi får se helt enkelt!

We have started to plan for our next trip. We always go a bit further and longer around February/March when the weather is boring at home. You have to do it while you can! Australia is always on our mind but I’m a little excited about Miami/Key West/Bahamas too. We’ll see!

Ellie har enligt både mig och Erik sin allra bästa tid just nu. Första veckorna var såklart speciella men denna tid är SÅ underbar. Ellie är så charmig och framförallt mysig och vi får bara så himla mycket tillbaka. Alla kramar, pussar, skratt och bus. Så fantastiskt.

Both me and Erik agreed on that Ellie having her best time right now. The first weeks were special of course but this time is just so wonderful. Ellie is so charming and cozy and we just get to much back. All the hugs, kisses and laughs. 

Måste skriva detta först då jag i skrivande stund (bokstavligt talat) stör mig som FAN på tangentbordet på datorn. Vi köpte denna mac för ett år sedan och tre tangenter krånglar. Vi har inte ätit eller haft någon vätska utan måste bara vara glapp på grund av använd. Hur är det ens rimligt när man betalar helt sjukt mycket för en dator.

Just have to write this first because I’m so irritated. We bought this mac a year ago and three letters on the keyboard is barley working. We haven’t been eating or had any liquid nearby so it must be just because we used it much. That’s just crazy bad when you pay so much for a computer. 

Även om det vänder nu så känns dagarna extremt korta pga mörkret. Har liksom ingen tidsuppfattning och känns som att dagarna slutar så fort det blir mörkt. Men mycket serie-tittande blir det allt, haha! Favoriterna just nu är YOU och Tell me a story.

Even if it’s suppost to turn right now I think the days feels extremely short because of the weather. I have no time perception and it feels like the days ending as soon as it gets dark. Well, we’ve seen a lot of tv-shows though, lol. Favorites right now is YOU and Tell me a story.

Ellies utslag har fortfarande inte försvunnit trots rekommendationer på salvor av BVC, så det blir bra med ett besök på BVC imorgon så får vi förhoppningsvis något lite mer “rejält” utskrivet. Kanske se över om det är svinkoppor.

Ellies rash under her lip is still not gone, so we looking forward to our appointment at the child care center tomorrow. 

5 Responses to “+/- W. 1”

 • Linnea says:

  de har utökat garantin på Mac-datorer med ett sånt tangentbord, min gjorde likadant, blev tokig! Fick ett helt nytt tangentbord utan att betala något, för att det är apples egna fel, kolla upp det! 🙂 tips!

 • Sofia says:

  Hej!
  Jag har lite frågor och ni får gärna prata om det i podden.
  Du (och Erik) reser mycket. 2018 flög du bl.a till Australien, Frankrike, Spanien, Köpenhamn, New York, Dubai, Maldiverna, Paris & Santorini
  Och 2017 till Australien, Indonesien, Dubai, Kalifornien, Spanien, Paris, Italien, New York, Italien igen, Köpenhamn, New stork igen, Maldiverna, Paris igen, Australien igen.
  Vill veta lite hur du tänker angående dina flyg och miljöpåverkan, tar du något ansvar öht när ni flyger 14 gånger per år tur och retur? Vet ni hur vår jord påverkas och vad som kommer ske inom en väldigt snart framtid? Varför inte resa klimatsmart?

 • Tilda says:

  Hej, macbooks har haft ett problem med att tangenterna inte fungerar som de ska och detta kan man gratis få fixat i en applebutik! ❤️https://www.apple.com/se/support/keyboard-service-program-for-macbook-and-macbook-pro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *