Happy New Year

Just us trying to take a family NYE picture

 

Haha, det är ungefär såhär det alltid ser ut när vi ska fota oss. Ellie älskar när hon ser sig själv i kameran och vill äta upp den! Här i mellan har hon hunnit slita av sig rosetten två gånger och ena skon. Älskar sista bilden, haha. I alla fall, ville bara in här och säga gott nytt år. Tack för alla som följt mig här under året och låt 2019 bli ett bättre bloggår. Puss!

Well, this is what it almost always looks like when we are taking photos. Ellie loves when she see herself in the camera and want to eat it! Between this se managed to take her headband off two times and also one of the shoes. Love the last picutre, lol. However, just wanted to wish you all a happy new year. Thank you so much for all the support during the year. Let’s make 2019 a better bloggyear. Xx

3 Responses to “Happy New Year”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *