That Teething Situation

My baby girl having a hard time getting her first tooth

 

Hej fina! Har en lite tuff vecka så förlåt för frånvaro. Ellie börjar få tänder (läs: tandsprickning) och hennes mage har reagerat minst sagt. Utan att gå in för mycket på detaljer så har Ellie haft så ont och så dålig i magen att hon nästan fått öppna sår nedtill pga frätande som kommit ut. Haft henne naken på golvet och hon har skrikit så fort det kommit något, vilket det gjort flera gånger i timmen. Hon som är världens tuffaste tjej som typ aldrig klagar och bara ligger där och skriker av smärta. USCH! Fått lov att amma varje gång vi behövt sätta på henne blöja. Det har gjort så ont i hjärtat. Tror ändå jag gråtit mer än henne. Efter ett samtal till sjukvårdsupplysningen fick vi lite rekommendationer och nu börjar det också bli bättre. Morotspuré och Silon-salva är de saker jag älskar allra mest just nu, haha. Hon vaknar flera gånger per natt gråtandes pga smärta i munnen så jag är lite energilös minst sagt!

Erik åker iväg i helgen så kommer bli en lite extra tuff helg för mig. Men han har gjort allt för att jag ska ha så mycket energi som möjligt. Pray for me, lol.

/ Hi guys! I have a pretty rough week, sorry for lack of updates. Ellie have teething for the moment and her stomach have reacted really hard. So I have a baby who crying of pain. Finally things are getting a bit better so it doesn’t hurt down there anymore but she wakes up crying at night because of pain in her mouth. So I don’t have too much energy! Erik isn’t home this weekend either so I’m prepared to have a tough weekend. At least he have done everything he can to fill up my energy. How ever, pray for me this weekend. Lol!

6 Responses to “That Teething Situation”

 • Kat says:

  Åhh sötisen! andra bilden <3 <3

 • Emma says:

  Usch och fy! Stackars lilla, hoppas det vänder snart. Kram på er!

 • Malin says:

  Stackars lilla Ellie! Man kan ju ge lite alvedon mot tänderna på natten för att hon ska få sova och vill man inte ge en hel dos kan man gnugga lite på hennes tandkött för att hon ska slippa ha ont. Ett litet tips bara men det har ni säkert koll på 🙂

 • Isabella says:

  Tandspricknings salva den Mam på apoteket tror den kostar typ 109kr. Den räddar oss varje gång de kommer tänder min fick just sin 3e & har 5st på g. Så vet vad du menar.
  Sen ge alvedon / Ipren supp om du märker att hon har så ont

 • Alex says:

  Är Ellie lite skelögd?

  • victoriatornegren says:

   svar: Haha nja, kanske skelar till någon gång ibland. Ska ta upp det på 8-månaders 🙂 Vad tänkte du?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *