Products That Will Save My Winter Skin

– This post contain adlinks –

Biotherm Blue Therapy Serum-In-Oil Night – Here Kiehl’s Ultra Facial Cream – Here Biotherm Life Plankton Sensitive Balm – Here

 

Min hy är i behov av lite extra ompyssling under vinterhalvåret. Den reagerar så starkt på kylan och jag kan i perioder få utslag!  Jag har rest med rätt jämna mellanrum de senaste vintrarna, så det har inte blivit så farligt. Det enda som funkat mellan är att sola solarium för att få balans dock, men det i sig torkar ju ut så det blir lite av en ond cirkel. Så detta år tänkte jag att det är dags att hitta rätt produkter! Jag var på lunch med Loréal LUX-gänget förra veckan och då kom vi in på min vinterhy och de gav sina bästa tips och här är dem! Så min nya rutin är alltså Biotherms serum “in oil night” på kvällen följt av Kiehl’s Ultra Facial Cream. Och på morgonen har jag Biotherms Sensitive Balm. Mina utslag försvann på två dagar och min hy känns redan så mycket friskare och mer stabil och återfuktad. Är så glad för denna magiska trio. Krämen från Kiehl’s känns verkligen så galet återfuktande, Sensitive Balm vårdande och serumet är ju en olja (men som serum i konsistensen så den går in i huden snabbt och man blir inte fet och kletig – viktigt) så den känns så bra fin torra hy. WIE, är så glad. Ge gärna fler tips om ni har några!

– 

My skin is in need of some extra care during the winter. It reacts so strong on the cold and some periods I get some skin rash. I always been traveling every now and then so my skin haven’t reacted that hard lately. But in between I need to get my skin stable so this year I thought it was time to find the right products. I had a lunch with the Loréal LUX team and then we started talking about my skin and I asked about their best tips and here they are. So my new routine is Biotherms Serum “in oil night” on the night and then the cream from Kiehl’s. On the morning I put on the Biotherm Sensivite Balm. My skin rash disappeard  in two days and feels so much more stable and moisturized. So happy for this magical trio! The cream from Kiehl’s is so, so moisturizing, the Sensitive Balm caring and the serum is an oil (not so oily though, it’s still a serum that melts into the skin fast) so it’s just perfect for my dry skin. Wie, I’m so happy! Let me know if you have any magical products. 

2 Responses to “Products That Will Save My Winter Skin”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *