Through My Phone W. 42

Vi har haft en extra tuff vecka med denna lilla tös och hennes tänder. Var ensam med henne hela helgen så Erik tog henne imorse och jag fick sova ut, så skönt. Vaknade upp med henne efter hennes första nap. Min lilla gosis!

We had an extra rough week with this little girl and her teething. I was alone with her the whole weekend so Erik took her this morning so I could sleep in, so nice. I woke up with her after her first nap. My cozy little baby!

Denna är egentligen från förra veckan men eftersom att min mobil kraschade (tack till alla som försöker hjälpa men varit förbi Apple och dom säger att det inte finns någonting annat att göra än återställa = ta bort allt innehåll, så nu har jag skickat den till ett företag som ska ta ut hårdisken). I alla fall – SJUKT god pasta på Eataly.

Had the most amazing truffle pasta at Eataly!

Var för en gångs skull sminkad och fixat så tog min första riktiga “selfie” på jäkligt länge, haha.

I had make up on and had time for a selfie, lol.

Min nya obsession! OMG vad goda. Jag brukar ju inte riktigt föredra “nyttigare” snacks, men dessa alltså! Det är rostade kokoschips med havssalt. Aldrig sett dem i butik dock? (beställde från mat.se).

My new obsession. My GOD how nice they are. Roasted coconut chips with sea salt.

Angelica hade ett event med MAC så var där en sväng. Vi fick även välja ut lite favoriter! Fick hjälp av en asgrym tjej som jobbade där att välja ut produkter som passade för just mig. SÅ taggad på att få testa!

Angelica had an event with MAC so I was there for a while. We got to pick out our favorites! Got help from an awesome girl who worked there to choose the right products for me. So excited to try them out!

Var och gjorde naglarna och kom hem till det här! Sötnosisar.

Had my nails done and came home to this. Cuties <3

5 Responses to “Through My Phone W. 42”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *