+/- W. 41

Vi hade en städare här i början av veckan. Aldrig anlitat städare förut och FAN vilken grej som småbarnsförälder när tiden inte riktigt finns. De bäddade sängen, plockade ut och in ur diskmaskinen, rengjorde alla strukaturer/lister och skrubbade kaklet på toan. Ja ni fattar, dom gjorde allt. Bästa vi gjort någonsin. Så nu kommer vi ha städare varannan vecka framöver!

Vi har ett samarbete med Mat.se genom podden och gjorde inför det min första beställning. Jag har liksom fattat grejen men ändå kört vidare på “det gamla vanliga”, dvs gå till en butik och konka hem flera påsar och glömma köpa hälften. Herregud vad smidigt det är och här sparar man såklart också tid! Wow, wow, wow. Koden tvasystrar200 ger er 200 vid första beställningen om ni är nya kunder och vill testa. (Om du handlar för minst 700 kr)

Var på lunch med Loréal-gänget och pratade lite om min problemhy på vintern (blir ju så extremt torr) och de vet ju typ allt om alla produkter så fick rekommenderat några som jag börjat med och wow, redan så himla stor skillnad. Ska skriva mer om dem sen! Verkar äntligen som att min hy känns mer stabil trots kylan, började få utslag efter Umeå och nu är de borta.

Erik var på jobb igen så jag hade Ellie själv och jag tycker fasen det är rätt mysigt att vara med henne själv ibland, bara hon och jag liksom. Hittar på lite extra skojiga saker och jag som alltid haft svårt att sova när Erik är borta, no more säger jag bara. Hon är mitt lilla sömnpiller, haha. Så mysigt att gosa in sig med henne på kvällen, somnar alltid på en gång.

Det här gör så extremt ont i hjärtat. Min mobil har varit överfull, men väntat in den nya mobilen med mer minne. Så skulle jag synka den med datorn för att spara alla bilder (inte synkat den på 7 månader). Då är datorn full! Åker och köper nytt minne och försöker göra plats, men den är fortfarande full. Jag ba aja, får väl radera lite bilder på mobilen. Så hakar mobilen upp sig och det går inte att radera, så testar starta om den och sen dess har den aldrig startat. Så sjukt orättvist! Jobb som jag fotade i New York, hela Ellies uppväxt är liksom kvar i en mobil som kraschat och därför inte går att starta. Haft sån ångest över detta, fyfan! Lever fortfarande i förnekelse och tänker att det ska lösa sig (även om alla ställen jag varit på säger att det enda som går är att återskapa den = allt kommer försvinna).

Jag tror Ellie börjar få tänder. Hennes beteende tyder väldigt mycket på det! Oroliga nätter, dålig i magen och allmänt gnällig. Har liksom tappat räkningen över hur många gånger hon vaknat på natten senaste dagarna. Jag och Erik har börjat med “varannan morgon”, så vi får sova ut varannan dag. Guld värt!

Vi har alldeles för liten lägenhet för alla barngrejer, haha. Alltså har gett upp om att ha det 100% cleant hemma efter städning, men det är tråkigt. När jag städat klart vill jag som att det inte ska finnas en liten sak framme, men det går liksom inte med hoppgunga, gåstol, sovpöl och lekmatta. Ev att vi får smälla upp en möbel som inte alls passar eller eg heller får plats, bara för att få bort allt, haha.

Jag älskar Idol, det är liksom en av mina favoritprogram under vintern som gör vintern extra mysig. MEN i år har jag knappt någon favorit (än). Hoppas verkligen det bara är nerverna nu i början och att det kanske blir bättre ju mer man “lär känna dem”! Såg inte ens klart fredagens program liksom, vet fortfarande inte vem som åkte. Tråkig känsla!

 

9 Responses to “+/- W. 41”

 • i says:

  FYFAAAAAAN! styrketass till dig, jävla orättvist! det där är ju typ allt man inte vill ska hända + helvetesnätter med bebis. i feel the pain #momlife

 • Emelie says:

  Har du vart eller ringt till Apple? Finns ju en Applebutik i Täby centrum, det kan ju vara så att dom vet mer om den än återförsäljare plus att dom kan koppla telefonen och se in i det vad som kan vara fel vilket inga andra telefonbutiker kan.

 • Julia says:

  Åh, min telefon stendog för ett tag sedan och fick återställas. Alla bilder från dess att mitt barn var strax över 1 månad tills att han var 9 månader är helt borta. Grät i typ en hel dag och hade panik. Nu känns det ok! Många bilder finns ju på Instagram och i diverse chatter…. <3

 • Julia says:

  Angående mobilen, hände samma för mig. Men då försökte jag via iTunes att testa göra en uppdatering. Det gick inte första gången då inget hände. Det kom varken upp att uppdateringen misslyckades eller gick. Testade en dag senare och då sattes den igång. Alltså testa att stoppa in mobilen med laddare i datorn, håll ner knappen ända tills mobilen startar upp någon iTunes symbol. Därefter går man in på datorn och då göra en uppdatering. Om din mobil redan var uppdaterad så går det säkert inte! Du har säkert testat detta men om inte testa! Hände inget första gången men andra! Allt kom tillbaka! Bara ett tips. Kram från Julia från fotoresan 2015 till USA

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, gjort det men stod tyvärr att uppdateringen misslyckades. Testat på olika datorer flera gånger. Tack ändå <3

 • ella says:

  Detta hände min dotter för ngn dag sedan. Kopplade till itunes, återställde mobilen och sedan när den var tom med endast ett hello! på skärmen så återskapade vi fr senaste icloud säkerhetskopian. 🙂

  • victoriatornegren says:

   svar: Haha alla är så gulliga som försöker hjälpa! Kanske är otydlig men har ingen backup så vill inte återställa :*

 • Nadja says:

  Kan inte du göra ett inlägg om vilka jackor som gäller i höst/vinter? 😍🙌🏽

 • L says:

  Detta kanske du redan testat. Men det som kan hjälpa är att man håller in startknappen samtidigt som man trycker på start-knappen. Man får hålla så ett tag, då brukar mobilen starta igen.

  Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *