In the North With Bugaboo

Pictures from the north

 

Vi besökte alltså “the north” i veckan tillsammans med bästa Bugaboo. Jag och Erik har ett samarbete på Instagram med deras nya vagn Fox Stellar som är en specialutgåva till Foxen. Jag tänkte att jag kunde skriva lite mer om den här också då vi älskar den och verkligen är en vagn vi rekommenderar! Vi har ju använt Bugaboo Fox sedan Ellie föddes och gillar den verkligen, så det kändes kul att testa på denna också. Den här är mer anpassad till hösten/vintern då det är lite mörkare. Den har både reflekterande material och detaljer runt om hela vagnen, gillar speciellt kapslarna i hjulen. Hela hjulen börjar “lysa” när de möts av ljus som te.x en bil. Vi kommer känna oss extra synliga/säkra på våra kvällspromenader nu, känns så himla bra! Jag gillar även att förvaringen under är stängd motför vår förra fox där det är nät och helt öppet. Då kan man gömma massa grejer 😉 Skämt å sido tycker jag den känns lite mer “tålig” helt enkelt. Älskar’t!

 – 

We visited the north together with Bugaboo. Me and Erik have a collaboration with them on Instagram with their new stroller Fox Stellar which is a special edition to the earlier Fox. I thought I could write some about it here too, because it’s a stroller that we really recommend. We have been using the Fox since Ellie was born and we really like it, so it felt so much fun to try this one out. It’s created to fit the northern winter/autumn weather when it’s a bit darker. So it’s filled with reflective details! We will feel extra safe (at least seen) on the streets now for sure. Love that the storage part is closed too (the fox is open) so you can hide things 😉 Lol. Xx

3 Responses to “In the North With Bugaboo”

 • Matilda says:

  Hej Victoria!
  Rådiggar både din och din systers blogg & podd, speciellt som nybliven mamma, ni är så äkta och inspirerande! Jag måste bara fråga utan att verka ytlig, vad har du för strl på dina jeans från nakd som du visade upp i din insta story för ett par dagar sen, tycker det är så svårt och vill gärna beställa hem ett par, hur är dem i strl, små/stora? Vad skulle du säga? 🙂

  Massa kramar! <3

  • victoriatornegren says:

   svar: Åh, tack!! Jag har 34 på mina 🙂 Skulle säga att dem är snarare små i storleken än stora :*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *