New in: Nike M2K Tekno

Find them here

 

Det får bli lite mindre tidskrävande poster när jag är hemma med Ellie själv, haha. Har börjat på mitt inlägg om att vara mamma, men lite svårt att koncentrera sig med ropande bebis i bakgrunden 😉 Ville i alla fall kika in och säga att jag äntligen fått mina Nike tekno. SÅ himla fina! Beställde ju några med beiga inslag också men de föll mig inte alls i smaken så himla glad att jag fick tag på dessa helvita också. Idag ska vi på öppna förskolan, ska matcha in deras sångstund tänkte vi. Så kul. Puss!

Some less time consuming posts when I’m alone with Ellie, lol. Just wanted to show you my new pair of sneakers! So in love. Like I said I got them in beige too, but I didn’t like them at all. So happy I got this pair too! Xx

9 Responses to “New in: Nike M2K Tekno”

 • Emma says:

  Vad roligt med sångstund! Det var så roligt när jag var mammaledig och det längtar jag till nu när jag är gravid igen. Hur gick det och vad tyckte ni om det? 😀

  • victoriatornegren says:

   svar: Det var för bebisar, våra var förstora så vi kommer gå tillbaka dit på måndag då det är för lite större barn 😀

 • peyzi says:

  Dom där skorna kommer verkligen att klä dig! 😀

 • Nina says:

  Lyssnade precis på er podd, så bra!!! Måste även säga….JAAA kör på ”spöktimmen 2”. Så creepy men kunde inte sluta lyssna på alla läskiga historier 😳🙈❤️

 • Vera says:

  Great choice! I also got a pair of them and today I wore them the first time – now I have a few questions for u hoping for a solution to my „problems“:
  First: Usually I wear half a size bigger in Nike Sneakers than in „usual“ shoes (so instead of 36 I need a 36,5) – today after walking a little bit with them they started feeling a little bit bigger? Did u made the same experience? Or is it only in my imagination so – did also order your shoe in the same size as usual? (to me its calming to know other people have either the same problem or the problem does not really exist cause I just imagen it)

  Second: also while walking in these Sneakers, after a while they startet hurting around my ankle – till I even noticed some blood! (so on the one hand they felt to big, on the other hand they‘re super tight ://) – so in case you may have the same „problem“, did u find a solution to that what I can do to stop it from hurting or beeing so tight? for ex. did you wear higher / thicker socks or do u have another solution/ advice for me? I really wanna keep them – I love the look and besides that, I already wore them so returning is no option haha – only throwing them on eBay for less :((

  As I have no friends with these shows I thought reaching out to you since I know u got them too!

  Thanks in advance ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *