That NA-KD discount

I samarbete med nakd

Get 15% off with the code “VICTORIA15” and find my NA-KD shop here

 

Hej babes! Jag har ett samarbete med NA-KD på min Instagram just nu så tänkte att jag kan berätta om det här också. Ni ser mina favoriter på min story på Instagram. Erik är iväg på jobb till imorgon natt (han ska åka jetplan!!) så jag är hemma med lillan. Jag älskar att ha lite egentid och då så gick och handlade sånt där som Erik hade sagt “måste du” åt, haha. Har även lite saker jag spanat in som jag tänkte beställa och se Love Island maraton Men så har Ellie en dag där hon behöver lite extra fokus så jag har verkligen inte hunnit med någonting av det jag tänkt, haha alltså story of my life. Så roligt att jag tänkte att Erik borta skulle betyda mer egentid när det blir tvärtom. Får se hur mycket nattning drar ut på tiden annars kanske jag får lite tid över senare ikväll, to be continued 😉 Kram!

Hi babes! I have a collaboration together with NA-KD on my Instagram right now so I thought I could tell you here too. You’ll see my favorites on my story on my Instagram. Erik is away for work until tomorrow at midnight so I went grocery shopping and bought things Erik would like “do you have too?”, lol. So I thought I would see some tv-shows and so but Ellie is extra needy today so I haven’t got time for anything, story of my life. So funny that I actually thought Erik gone would mean more me-time when it’s actually reverse. Have to see how long it will take her to sleep for the night, maybe, just maybe I’ll have some time later tonight, to be continued 😉 Xx

4 Responses to “That NA-KD discount”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *