New Baby Shoes

In collaboration with Babyshop

Find them here

 

Alltså åh jag DÖR vad sött det är med bebisskor. Helst miniversioner av sådana man själv har! Det här är Ellies senaste från Babyshop. Dessa är lite stora, men går att knyta åt. Men tänker mer att de kommer passa perfekt till henne när hon börjar skutta runt mer.  Tycker verkligen det är så kul att hon kan börja ha mer “riktiga” kläder nu, haha. Sådan ytlig grej men det är ju så kul med kläder och speciellt då på den finaste man vet. Puss

Oh gosh, I’m dying. It’s SO cute with babyshoes and especially mini versions of the ones you have. This is Ellies shoes from Babyshop. They’re a bit big but you can tie them up but my plan is that she should be able to wear them when she jumps around a bit more. I think it’s so much fun that she can have more “real” clothing now, lol. Such a superficial thing but it’s so fun with clothes especially on the most beautiful little creature you know. Xx

3 Responses to “New Baby Shoes”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *