+/- W.40

Erik var iväg på jobb tisdag morgon-onsdag natt. Jag hade förväntat mig att det skulle bli riktigt jobbigt att ha Ellie själv då vi är så vana med att avlasta varandra – speciellt med sovningen som varit tuff periodvis. Men det var verkligen inga problem alls! Så mysigt att vara hemma bara vi, kändes som att vi hängde på ett annat sätt. Brukar alltid ha så svårt att sova när Erik är borta men myste bara in mig med henne och sov som en stock.

Älskar temperaturen denna vecka! Tänk om det inte blev kallare än såhär på hösten/vintern?! Hade varit så perfekt! Att klä sig i höstkläder utan att frysa. Jag har ju i princip på mig samma kläder nu som jag har mitt på vintern, förstår inte hur man ska klara typ 17 grader kallare, haha.

Fick tips om en röra av en lyssnare till podden och ätit den till lunch tre dagar i rad nu. Tonfisk på burk (i vatten), rödlök, majs och Arlas Creme Fresh “Chili&Paprika”. Jag har den på vitt rostat bröd men fungerar lika bra till pasta eller sallad kan jag tänka mig. Denna kommer hänga med mig läääääänge. Så extremt sällan jag hittar ett recept som känns som att det kommer hänga med livet ut, haha. Älskar sånna!

Jag har varit extra tacksam för mitt “riktiga liv” denna vecka. Speciellt tacksam över Ellie, att jag liksom har ett friskt barn som är den finaste jag vet. Och också känna att jag har ett privat liv bortom sociala medier som jag älskar. Jag tror inte jag hade varit så lycklig som jag är om den linjen hade suddats ut. Älskar mitt jobb men jag trivs med att ha ett litet svensson-liv på sidan av.

Hade sådan extrem hemlängtan från Umeå. Det är inte roligt att åka iväg när man känner redan innan att man bara vill vara hemma! Jag har svårt att bo hos andra också då jag inte känner att jag riktigt får mitt eget space och utlopp för mina “behov” (haha lät typ som toalettbesök, men menar min egentid). Den lilla stunden man har varje dag när Ellie somnat för kvällen är guld värd. Den är “för oss”, så det kändes lite som att vi förlorade den. Man kan ju såklart spendera den olika och det behöver absolut inte betyda att vi måste vara ensamma varje gång, men jag ville bara hem och mysa.

Är fortfarande i min lilla “sociala medier”-dipp. När man vet hur vissa företag pratar om en, som om man vore ett objekt och vissa kriterier ska bockas av, så påminns jag om vilken branch man jobbar i.  Ibland känns det som att den tid och energi man investerar i sina kanaler inte respekteras och då blir jag omotiverad. Så då får jag bara skaka av mig, påminna mig om varför jag gör det jag gör och de företag som jag älskar att jobba med.

Haha alltså att jag har SÅ lite tid. Slutar aldrig förvånas över hur lite tid jag har. Känns som man ständigt är “efter”. Man kan verkligen inte ha höga krav på sig om dagarna. Det här inlägget började jag med runt kl 13 och hade tänkt publicera därikring. Nu är klockan 18 och förhoppningsvis kan jag publicera det.

Köpte Iphones senaste modell men inte börjat använda den än. Provat Eriks och kameran är galen i bra ljus, men så fort ljuset dämpas så smudgas allting ut. Ser inte alls bra. Hoppas dom kommer med en ny uppdatering asap!

1 Response to “+/- W.40”

  • Sofia says:

    Jag blev SÅ besviken när du berättade i podden om att ett företag (jag gissar Nelly) vänt sig mot dig. Jag hade messa saker jag ville beställa men efter det kände jag verkligen att jag inte ville stödja dem mer. Jag blev SÅ besviken!
    Det känns (generellt) som att allt tjat om att man ska gå sin egen väg, stå upp för sig själv etc har gjort att människor glömmer se varandra. Tycker så klart att det är viktigt att man vågar vara sig själv och att man står upp för sig själv, men medmänsklighet är också viktigt. Att vi stöttar varandra och att vi hjälper dem som vi ser har det tungt. Jag är tränare för ett gäng tonårstjejer och ser så tydligt hur de har svårt att se och förstå varandra. Allt handlar om att få respekt, men de glömmer att ge den. Det känns att ni influencers får ta så himla mycket av det. Att så många tycker att de har rätten att ha en åsikt om er. Det är så ledsamt och jag hoppas verkligen att vi lyckas vända den otäcka trenden och börjar se varandra.
    Okej det blev ett sjukt luddigt inlägg, vet inte om starten och slutet hänger ihop riktigt. Ville väl bara säga att jag (och antagligen de flesta andra följare) gillar det du gör, och jag hoppas att det där företaget ångrar sitt ställningstagande. Jag tror inte alls att det gynnar dem och tycker att det är bra att du tog upp det i podden. Du skötte det på ett snyggt sätt och alla som lyssnat utan förutfattade meningar tolkade dig rätt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *